2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341716 بازدید | 468 پست
چی بهت میرسه اینهمه دروغ میگی تو که داخل تاپیکات نوشتی مادرشوهرم خیلی خوبه مثه مادرمه ، قبلا هم سابق ...

شاید آقاست

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهرم دعوام شده رفته بیرون الان‌زنگ میزنم درد خودتو وهفت جدت تو سرم بیا خونه فرشته سبیلوی من 

والا من شب موقع اولین‌رابطه کاغذ بکارت دادم دست شوهرم نخونده پارش کرد گفت من خودت واسم‌مهمی نه چیز دیگه 

یا الله عجب مادرو وپسری 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
وااای من حالا خندم نگرف اصن پشمام فقط داره میریزه 😶😐😂 خدایا زمین پره پشم شد

دیووونهههه🤣🤣🤣🤣😂

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

من از کامنتاش خیلی حرص خوردم و ناراحت شدم و دلم میخواست مادر شوهرشو فحش بارون کنم بعد رفتم تاپیکاشو ...

یه سریا مریضن خوششون میاد دروغ ببافن و ترحم بخرن😉

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😕😕😕😕ی جک برات تعریف کنم  یکی فردای عروسیش دوستش میپرسه دیشب چطور. بوده دختره هم ساده بوده ...

وای 😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت دارم قلقلی میشم دور خونه از خنده این تایپیک خیلی خنده دار بود 😂

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
گیان در زبان کوردی یعنی جان خودت بفهم اهل کجا

ادم حیوون و بی صفت همه جا هست گلم ربطی ب قوم و نژاد نداره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
دیووونهههه🤣🤣🤣🤣😂

😁

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
منم همونجوری بودم رفتم اتاق درو بستم که مثلا تا شوهرم نیاد یهو شوهرم پرید تو گفت بیام زیپ لباستو باز ...

بعدش مهمه بعدش چی😂😂

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍