2777
2789
عنوان

بهم گفت توی طرح همه می*رینن بهت!!!

275 بازدید | 18 پست

بچه ها من پرستار طرحی ام  هم کلینیک کار میکنم هم بیمارستان طرح میرم تو کلینیک متاسفانه همکارانی بلانسبت شما بیشعوری نصیبم شده داشتیم راجب طرح حرف میزدیم یهو یکی از همکارام که افغانی هست و خب میتونید اونا تو ایران طرح نمیتونن برن برگشت گف تو طرح که همه می*رینن بهت خندید بعد کمک بهیارامون همه خندیدن. واقعا چی باید ب این آدم بی تربیت گفت؟؟

✨🤍love me like you do

سلام استاتر ببخشید سوالمو اینجا میپرسم 🙏

مامان من توخواب پرش دست یا پا بعضی اوقات کل هیکل رو دارع انگار بهش شوک وارد میشه و یهو از خواب بیدار میشه علت چیه؟؟

جدیدا هرچیزی دست میگیره از دستش ول میشه یهو ناخوادگاع از دستش میفته داره اذیت میشه 

دکتر ا هم ک هر کی چیزی میگه 

کسی میدونه چرا؟

حالا نژاد پرست نباش ربطی به افغانی بودن نداره

ولی اصلا حرفش درست نبوده

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت کرده متاسفانه و سطح ادبش فوق العاده پایینه، باید بدون رودربایستی میگفتی :نه بابا اونجا گمون نکنم بی ادبایی مث تو پیدا بشه 

از نزدیکانم طرح مامایی داره میره، اوایلش خیلی سخت بود، ولی الان براش عادی شده خیلی مسائل 

تو هر محیطی که کار کنی زورگویی و غر غر از جانب بالادستت هست، من تو کارگاه تولید کار می‌کردم هم همینطور بود، ولی مدیریت کنی و درست و بجا برخورد کنی میگذره 

درکل حرفای بقیه رو به کتفت بگیر 😁