2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدیما ربط داشت ولی الان دیگه نه. با این وضع گرونی😏

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

انگار پولامون گم میشه این روزهها

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

صدقه بدین 

دست نیازمند بگیرین

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

صبح ها یس بخونید و شبها سوره واقعه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
همیشه صدقه می‌دیم تقریبا درهفته چهار بار

به نیازمندای واقعی بدین ک میشناسین

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

برکت تو ایران برابره با گسنگی 😂😂فقط نخوری تا بمیری ک بتونی برکت بدی به پولات

خب جالبه که ما هیچ‌کار خاصی هم نمی‌کنیم که بگیم فلان کارو کردم پولم رفته یا چیزی به خونم یا خودم اضافه شده باشه نه اصلا. همش خیره خورد و خوراک و پوشک بچه و شیر خشک اصلا مثه برقو باد 

اونجوری نمی‌شناسم یا بشناسم روم نمیشه طرف آشنا باشه 

میتونین به مغازه های محله فقیر نشین برین پول حساب دفتری حساب کنین

معمولا ی سری مغازه ها نونوایی ها و حتی قصابی ها 

پول بدین برابرش بن خرید میدن ب نیازمندایی که خودشون میشناسن 

حتما تو فامیلا پرس و جو کنین فقر تو اشنا و اطرافشون باشه 

که حتی از خداشون باشه از لباس های کهنه سما استفاده کنن چ برسه به پول و غذا و غیره... 

همه ی این ها هم برکت تو مال میاره هم سلامتی 

اگ میتونین در حد توان سبد غذایی تهیه کنین شب عیدبه نیازمندای اطراف کمک کنین

خدا بهتون برکت بده