2777
2789
عنوان

لیزر

94 بازدید | 14 پست

دوستان من اومدم لیزر بعدش گفتن تا 24 ساعت نباید دوش بگیری بنظرتون دیگه انقد بابت کرونا حساس نباشم؟چون میرم خونه کل لباسامو که عوض میکنم آستین بلند میپوشم،موهامم محکم با روسری می بندم که شب موقع خوابیدن به لحاف اینا نخوره😢

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
وسواس داری؟

نه بابا فقط میترسم

اتفاقی نمی افته عادی برم خونه کارامو بکنم؟؟؟

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم

با چه دستگاهی؟چقدر طول کشید؟دردم داره؟

منم میخوام برم اولین بارمه ولی هیچ اطلاعاتی ندارم

میشه راهنمایی کنید وهزینه روبفرمایید

نه بابت کرونا نگران نباشید

بسلامتی عزیزم با چه دستگاهی؟چقدر طول کشید؟دردم داره؟ منم میخوام برم اولین بارمه ولی هیچ اطلاعاتی ن ...

فداتشم ممنونم

من میام مطب دکترپریوش سپهری جلسه چهارمم میشه

تا الان فعلا از پاهام خیلی راضیم چون دیگه درنیومده

دستگاهشم هیچوقت حفظ نشدم🙁

درد که قطعا داره ولی یکم بگذره بدنت سر میشه

فداتشم ممنونم من میام مطب دکترپریوش سپهری جلسه چهارمم میشه تا الان فعلا از پاهام خیلی راضیم چون دی ...

خیلی هم عالی راحت میشین

هرجلسع چقدر هزینه میشه البته ببخشید

وکلا چندجلسه بایدرفت؟

ولی ویروس فقط از راه مستقیم منتقل میشه ها

میدونی چون اولش میگفتن از همه چی انتقال میشه بعد گفتن نه اشتباه شده الان فقط تنفسه

میترسم بازم اشتباه کرده باشن هنوزم از همه چی انتقال بشه

خیلی هم عالی راحت میشین هرجلسع چقدر هزینه میشه البته ببخشید وکلا چندجلسه بایدرفت؟

من هشت جلسه پکیج برداشتم 6 میلیون و 320هزار دادم

یعنی جلسه ای 790 فول بادی

بعد هشت جلسم اگه بازم ببینم داره درمیاد یه چهارجلسه هم اضافه میکنم

من هشت جلسه پکیج برداشتم 6 میلیون و 320هزار دادم یعنی جلسه ای 790 فول بادی بعد هشت جلسم اگه بازم ب ...

اهان پس خیلی طول میکشه

انشاله باتن سالم و زیبایی حالشو ببرین مرسی که جواب دادین

اهان پس خیلی طول میکشه انشاله باتن سالم و زیبایی حالشو ببرین مرسی که جواب دادین

ممنون عزیزم

شما هم موفق باشین