2777
2789
عنوان

مسافرت به یزد

1935 بازدید | 9 پست

یزدی های عزیز جاهای دیدنی شهر قشنگتون رو می گین که کجاهاست ؟ ما اولین باره قراره بیایم شهرتون 

بهترین هتل هاش کدومه ؟ رستورانهای خوبتون و از غذاهای محلی و خوشمزه شهرتون هم بگین ممنون میشم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

محله فهادان ، مسجد جامع، و باغ دولت آباد ، روستاهای زرتشتی نشین سمت تفت هم برید ، طبیعت سبز و زیبا سمت سانیچ و ده بالا

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

عزیزم میتونی از این  لینک مستقیم ک میزارم هم هتلتو رزرو کنی و ببینی  هم جاهای دیدنی زدو مطالععه کنی.

https://www.safaraneh.com/fa/blog/جاهای-دیدنی-یزد-راهنمای-بازدید-از-زیبا

https://www.safaraneh.com/fa/hotels/هتل-های-استان-یزد/location-93

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونی از این  لینک مستقیم ک میزارم هم هتلتو رزرو کنی و ببینی  هم جاهای دیدنی زدو مط ...

مرسی عزیزم😍😍😍😍

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

سلام عزیزم، امیدوارم بهتون خیلی خوش بگذره و سفرتون به یاد موندنی بشه🌹

یزد آب و هوای گرمی داره برای همین این موقع از سال و همینطور روزهای پیش رو در عید برای سفر خیلی خوبه

مکان های دیدنی یزد مثل میدان امیرچخماق، کوچه های مسجد جامع و بافت قدیم یزد، خانه ی لاری ها، باغ دولت آباد، آتشکده زرتشتیان، حمام خان، زندان اسکندر، باغ پهلوان، حمام ابوالمعالی، کویر زیبای یزد و ...   

برای غذا پیشنهاد میکنم رستوران قهوه چی، تالار سیب و نار، رستوران گلسرخ و عمارت وکیل رو حتما تشریف ببرید،در بافت قدیم یزد و اطراف مسجد جامع هم میتونید قهوه یزدی و آش شولی رو تجربه کنید. 

برای هتل هم هتل صفاییه، هتل داد(شب های زیبایی داره) ، هتل مشیر(محیط سرسبزی داره)، هتل ارگ، هتل های سنتی در محله ی مسجد جامع یزد و ... از هتل های خوب یزد هستن که شما میتونید برای اقامت، صرف غذا و یا کافی شاپ هم بهشون مراجعه کنید

سلام عزیزم، امیدوارم بهتون خیلی خوش بگذره و سفرتون به یاد موندنی بشه🌹 یزد آب و هوای گرمی داره برای ...

خیلی ممنون از پاسخگوییت عزیز دلم 💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘

من اهل یزد نیستم ولی یه بار که به یزد سفر کردیم خیلی دوسش داشتم باغ دولت آباد و آتشکده های یزد رو د ...

بله حتما ممنون عزیزم

سلام عزیزم

پیشنهاد من برای بهترین هتل در یزد، هتل ارگ جدید یزد هستش
چون خودم یکبار امتحان کردم و واقعا اتاق ها، صبحانه سلف سرویس، غذاهای رستورانشون و بقیه خدمات هتل عالی بودششش.

و اینکه من سایت هتل ارگ یزد رو از طریق سرچ بهترین هتل در یزد پیدا کردم و داخل سایتشون به جز اینکه اطلاعات کافی درمورد خدماتشون گذاشتن یک صفحه کامل از جاذبه های گردشگری شهر یزد هم گذاشتن که خیلی به من در سفرم به یزد کمک کرد.