2777
2789
عنوان

راننده ها خواهش میکنم بیاین

389 بازدید | 13 پست

من تا حالا دست به فرمون حتی نگرفتم صفر صفرم هیچی بلد نیستم امروز دومین جلسه آموزش تو شهری بود هیچی بلد نیستم مربیم  خیلی تند تند میکه بش میگم یاد نمیگیرم میکه اولشه یاد میگیری الان برای پارک ساده باید چکار کنم دقیق توضیح میدین ؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

عزیزم عادیه ها

ولی کاش یه هفته قبلش یکم یاد میگرفتی بعد میرفتی

مربی من دور دو فرمان و یه فرمان و دوبل و دنده عقب رو تو۳جلسه یاد داد بهم

بقیه جلسه ها رو فقط تمرین کردم

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

پارک ساده راهنما بزن پارک کن و فرمون صاف کن فاصلتو با جدول رعایت کن 

عزیزم اگ مربیت خوب نیس همین الان عوضش کن بخشم بگو من هزینه پرداخت کردم طوطی وار حرف نزن شمرده بگو و راهنماییم کن

یارب نظر تو برنگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عادیه ها ولی کاش یه هفته قبلش یکم یاد میگرفتی بعد میرفتی مربی من دور دو فرمان و یه فرمان و د ...

آخه من تو شهر غریبم ماشینمون  هم دنده اتوماته  شوهرم میگه بااین اصلا نباید یاد بگیری چون اتوماته شما باید با دنده  ای امتحان بدی 

آخه من تو شهر غریبم ماشینمون  هم دنده اتوماته  شوهرم میگه بااین اصلا نباید یاد بگیری چون ا ...

اها خب اره اینم راست میگه همسرت

باید با ماشین پراید اولش یاد بگیری بعدش کم کم پیشرفت میکنی

پارک ساده راهنما بزن پارک کن و فرمون صاف کن فاصلتو با جدول رعایت کن  عزیزم اگ مربیت خوب نیس هم ...

خب باید کلاچ رو تا آخر بگیرم یانه ترمز چی گاز چی 😭😭

عزیزم عادیه ها ولی کاش یه هفته قبلش یکم یاد میگرفتی بعد میرفتی مربی من دور دو فرمان و یه فرمان و د ...

دور یه فرمون چکار کنم میشه دقیق برام توضیح بدی کی کلاچ بگیرم دنده عوض کنم یانه کلا چیکار کنم

دور یه فرمون چکار کنم میشه دقیق برام توضیح بدی کی کلاچ بگیرم دنده عوض کنم یانه کلا چیکار کنم

مربی باید بهت بگه عزیزم

ولی واسه دور یه فرمون باید اول میری کنار جدول وایمیستی ،راهنما سمت چپو میزنی ، ۳۰ درجه از پارک خودت خارج میشی، جلو و عقب و نگا میکنی ماشین نیاد ی وقت،کلاچو اروم بیار بالا، و گاز رو اروم فشار بده ک خاموش نکنی ی وقت 

و دور میزنی

دور یه فرمون ۲تا ایست داره

تو اینترنت بزن تا یاد بگیری اگر با مربیت یاد نگرفتی

مربی باید بهت بگه عزیزم ولی واسه دور یه فرمون باید اول میری کنار جدول وایمیستی ،راهنما سمت چپو میزن ...

مممنونم عزیرم مربیم خیلی تند تند میکه همش هم میکه جلسه بعد یاد میگیری

خب باید کلاچ رو تا آخر بگیرم یانه ترمز چی گاز چی 😭😭

کلاج رو تا آخر بگیر دنده یک کن دنده رو خلاص کن راهنما بزن همزمان ک پاتو رو کلاج میاری بالا پاتو اروم بذار رو گاز 

ن اونطوری ک ماشین تقه بزنه 

و پارک کن فاصلتم با جدول حفظ کن فرمونتم آخر صاف کن و پارک کردی تمام دنده رو آزاد کن دستی بکش 

اگ گفت حرکت کن باز راهنما بزن همینارو تکرار کن نیم کلاج بگیر یه کوچولو فرمون بچرخون ترمز کن از تو اینه نگاه کن ماشین میاد یا ن بعد حرکت 

یارب نظر تو برنگردد
کلاج رو تا آخر بگیر دنده یک کن دنده رو خلاص کن راهنما بزن همزمان ک پاتو رو کلاج میاری بالا پاتو اروم ...

مممنونم خیلی لطف کردی خیر ببینی

دور یک فرمونه 

فرمونو تو جهت دور زدن تا آخر بپیچون راهنما بزن و دنده یک کن و گاز بده وقتی دور زدی فرمون تا آخر صاف کن و برو 

یارب نظر تو برنگردد