2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مگه چی میخونید مگه علاقه نداری به رشته ات؟

سلام صنایع غذایی میخونم ولی نع دیگع از اونموقعی کع بع دانشگاه و خوابگاه اومدم دیگع نع دیگع از علاقه اوفتادم به رشتم 

تا ترم بعد دور و بری ها رو بشناس و با کسایی که شبیه خودت هستند هم اتاقی شو .

نع دیگع برام بسته نمیخام دارم دیونه میشم دیگع من غلط کردم بع دانشگاه اومدم دیگع انصرافی میدم و راحت میشم دیگع 

که چکار کنی بعدش ؟ وضعیت بهتری پیدا میکنی ؟

هیچی آرع وضع بهتری پیدا میکنم بع خانوادم نزدیک میشن میرم پی یه کاری پیش یه فروشنده ی یه چیزی اینجا رو نمیخام دیگع

هیچی آرع وضع بهتری پیدا میکنم بع خانوادم نزدیک میشن میرم پی یه کاری پیش یه فروشنده ی یه چیزی اینجا ر ...

فروشندگی ؟ نکن این کارو ، واسه همه رفتن به محیط جدید شوک هست. خوابگاه هم راحت نیست ، درست اما اگر میتونی قوی باش. میتونی. 

فروشندگی ؟ نکن این کارو ، واسه همه رفتن به محیط جدید شوک هست. خوابگاه هم راحت نیست ، درست اما اگر می ...

ببین منو  الان ۸ میلیون بدی بهتره یا چن سال بعد کع خدایی نکرده مشروط شدی و فلان قدر پول بدی بهتره کدوم و بعدشم هم اتاقیات ازت بدت بیاد و اینا بنظرت تو میتونی بمونی و طاقت بیاری کع من دومیش باشم بقرآن من نمیتونم اونم که  اکثرا دخترای کلاستون کورد باشن ولی تو ترک ببین سخت نیست 

ببین منو  الان ۸ میلیون بدی بهتره یا چن سال بعد کع خدایی نکرده مشروط شدی و فلان قدر پول بدی بهت ...

اگر اون باشه آره. دیگه درس خوندن هم رنگی نداره انگار. دیگه گذشت ولی اگه دوباره رفتی سراغش فقط تو انتخاب رشته شهر خودتون رو بزن.

اگر اون باشه آره. دیگه درس خوندن هم رنگی نداره انگار. دیگه گذشت ولی اگه دوباره رفتی سراغش فقط تو انت ...

دیگه نع سراغ درس نمیرم‌ و نمیخام دیگع هم 

خسته شدم دیگع از دانشگاه و خوابگاه و درس فقط میخام انصراف بدم و برم دیکه نمیخام خسته شدم به اندازه ی کافیه و اینو هم بگم من یکی نمیتونم اینجا بمونم دارم نابود میشم و داغون میشم افسردگی گرفتم منی کع همیشع شادو شنگول بودم دیگع میخام برم کلااا 

دیگه نع سراغ درس نمیرم‌ و نمیخام دیگع هم  خسته شدم دیگع از دانشگاه و خوابگاه و درس فقط میخا ...

نمیتونی انتقالی بگیری شهر خودتون

به دخترا که خیلی راحت انتقالی میدن

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز