2777
2789
عنوان

خونه تکونی کمر خانوما رو شکست😑😒😤

1565 بازدید | 111 پست

بچه ها از ساعت سه تو آشپزخونه ام تازه شوهرم بالای کابینت ها رو تمیز کرد 

خودم هنوز کلی کار دارم کلی کابینت باید تمیز کنم 

چقدر کار داریم واقعا 

پرده ها رو باید بشورم مبل هام رو بیان بشورن 

فرشام رو بدم قالیشویی 

خرید عید کنم 

😑 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

خب عزیزم یواش یواش😅😅😅😅

روزی یه تیکه تمیز کن 

چخبرع همه همزمان 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم دلم میخواد کار کنم  شلختگی خونم اعصابم بهم میریزه ولی جون ندارمم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم یواش یواش😅😅😅😅 روزی یه تیکه تمیز کن  چخبرع همه همزمان

خواھش میکنم بیاین کمک کنید ختمشون ختم بشہ،حاجت روا الھی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10453541&slug=ختم-ذکر-لا-حول-و-لاقوہ-الا-باللہ-العلی-العظیم&postId=276951385

کابینت نداشتن هم یه جوری مزیته ،من دو تا دارم زوارشون درفته  کلا نا امیدم دست بهشون نمیزنم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
خب عزیزم یواش یواش😅😅😅😅 روزی یه تیکه تمیز کن  چخبرع همه همزمان

تا امروز به هیچی دست نزدم 

امروزم فقط کابینت ها و می‌خوام تمیز کنم 

بقیش فردا

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁