2777
2789
عنوان

شامپو برای پوست کف سر چرب

4302 بازدید | 11 پست

شامپو معرفی کنید که جواب گرفتین میگن اویدرم خیلی خوبه نمیدونم چ مدلش ولی

عاقا من دو روز از حمومم نگذشته میبینم سرم چربه تازگی ام خارش هم داره و با دستم سرمو میخارونم هم یکم بوی بد میده و هم چرب طوره هر روزم که حموم رفتن میگن بده مو نمی مونه رو سر و کچل میکنه نمیشه هر روز سر رو شست ساقه موم ولی خشکه

خدایا بازم تو برام بساز ، تو بسازی قشنگ تره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم.... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بده کسی چک کنه شپش نزده باشی.سرکه عالیه نیم ساعت قبل حمومت بزن بد برو حموم چربی سر ازبین میبره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

موی چرب یک مجموعه مراقبت می‌خواد 

در اصل موهای چرب هیدراته نیستند یعنی آب پنهان در ریشه ی مو و ساقه مو کمه پس غده های چربی اطراف ریشه ی مو  برای اینکه از این تشنگی موها رو نجات بدن چربی ترشح می‌کنند و خود این چربی بعدا جذب کننده ی آلودگی ها و موخوره ای شدن مو می‌شه  . پس باید مو رو از خشکی نجات بدی . 

اگر از شامپوی ضد چربی استفاده می‌کنی مو خشک می‌شه . حالا باید از سرم های هیدراته کننده ی مخصوص کف سر استفاده کنی و کف سرت رو باهاشون ماساژ بدی

برای ساقه ی موهاتم از اسپری های هیدراته

فقط دقت کن هیچ روغن یا ترکیبات روغنی تو محصولاتی که استفاده می‌کنی نباشه

باد سشوار خیلی داغ نگیر به موهات

آب داغ رو سرت نریز و مدام سرت زیر دوش نباشه. مثلا برای شستشوی بدن دوشو ببند یا سرت رو عقب بگیر.

اگرم مثل من حس و حال سرم و اسپری و ماسک برای هربار حمام نداری من دفعاتم حمامم رو بیشتر کردم ولی  هر روز با شاپو بچه ی فیروز می‌شورم ( شامپوهای کافیین دارم به موهای من افتادن).  شامپو بچه قوی نیست ظاهر چرب مو رو می‌گیره ولی کف سر خشک نمی‌شه که بعدا خارش بگیری و بعد شوره. ولی فرداش یا پس فرداش دوباره باید بشوری اما همیشه موهات نرم و لخته

گه گداریم ماسک مو یا سرم هیدراته استفاده می‌کنم وقتی که وقتشو داشته باشم

این مراقبتای مداوم در عرض سه تا چهار ماه خیلی موثره

توی رژیمت هم آب کافی بنوش

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چن روز پیش یه کاربری بهم گفت شامپو کلیر و امتحان کنم خودش خیلی راضی بود، منم خریدم یه مدت بزنم تاثیر داشت میام اینجا میگم 

موی چرب یک مجموعه مراقبت می‌خواد  در اصل موهای چرب هیدراته نیستند یعنی آب پنهان در ریشه ی مو و ...

مرسی عزیزم لطف کردی .‌‌. از شامپو اویدرم اطلاعاتی نداری؟

خدایا بازم تو برام بساز ، تو بسازی قشنگ تره  
مرسی عزیزم لطف کردی .‌‌. از شامپو اویدرم اطلاعاتی نداری؟

نه عزیزم 

من شامپوهای آلپسین رو می‌شناسم که قبلا تو بازار بود خیلی راضی بودم ولی الان به سختی پیدا می‌شه 

ولی اگر گرفتی  آلپسین c1 رو بگیر 

برای چربی و پرپشت شدن موهای چرب خوبه 

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

هر چیز دربارهی موی چرب ، خشک ، شامپو و...  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

خب اول اینکه مو خودش چربی تولید نمیکنه این پوست سر هست که چرب میشه و باعث چرب شدن مو و مشکلاتش که حتی میتونه شوره و ریزش مو باشه میشه . مورد بعدی اینکه خیلی ها هر چقدر سرشون چرب تر باشه هی میرن شامپو های قوی تر میزنن که باعث تحریک میشه و سرشون هی چرب تر میشه 

موضوع بعدی اینکه شما به جای اینکه چربی و هدف بگیرید باید کاری کنید که اون چیزی که باعث چربی میشه کنترل بشه 

اونایی که موهاشون خشک هست هم که مشکلاتشون میتونه بی طراوت بودن مو خشکی و زبری و حتی پوسته پوسته شدن کف سر باشه مشکلاتشون ایناس . توصیه من برای هر دو گروه گلایکولیک اسید هست حالا چرا ؟

این اسید باعث میشه که چربی سر کنترل بشه و همه ی مشکلات چربی سر رفع بشه 

که این خاصیت هم برای موهای خشکه هم برای چرب اما چطوری ؟ اینطوری که این اسید رطوبت رسانی بالایی داره و با اینکه چربی سر کم میشه اما مو ها و پوست سر بهتر رطوبت رسانی میشن پس هر دو گروه خشک و چرب میتونید استفاده کنید

اونایی که خشک هستن هفته ای یک نهایتا دو بار و اونایی که چرب هستن دو نهایتا سه بار قبل شستشو . وقتی زدید یک ربع بذارید بمونه . گلایکولیک اسید هم بهترینش که الان هست تونر گلایکولیک اسید اوردینری هست که البته برای موارد دیگه هم استفاده میشه مثل روشن شدن پوست و رفع تیرگی ولی برای شما بهترین کاربردش همینه ختما تستس کنید خودتونو خللاص کنید . اونایی که خشک هستن بهتره از شامپو های بدون سولفات استفاده کنن لایتنس و اوردینری خوبه تو شامپو ها اگر توان مالی دارید اوردینری اگر نه لایتنس

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .