2777
2789

حلقه زدن خوب نیست اگ میتونی باشگاه برو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن خریدم ۲۵۰ حلقه رو سوپر رجال هستش

آها راحت یاد میگیری تکرار و تمرین میخواد

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
متاسفانه نمیتونم خودم تو خونه برنامه نصب کردم ۳۰ روز اول تموم شد الان تو ۳۰ روز دوم امروز روز ۱۹ هست ...

حلقه زیاد فشار میاره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

آخه هنوز بلد نیستم که زیاد بزنم

دراز نشست زیاد نری ها زانو هات درد میگیره خوب نیست ببین تو خونه فقط پیاده روی کن لاغر میشی

دراز نشست زیاد نری ها زانو هات درد میگیره خوب نیست ببین تو خونه فقط پیاده روی کن لاغر میشی

برای لاغری نمیخوام چون خودم اندامم واقعا خوبه فقط شکم دارم 

شیک و خاص😎😎
برای لاغری نمیخوام چون خودم اندامم واقعا خوبه فقط شکم دارم 

شکم داری عرق زنیان بخور

شکم داری عرق زنیان بخور

زنیان تعصیر داره واقعا  خیلی خسته شدم از دست این شکم بخدا ورزش میکنم خسته شدم خیلی تعصیر نداره داره هااا زیاد ن   چطوری بخورم کیا بخورم؟

شیک و خاص😎😎
زنیان تعصیر داره واقعا  خیلی خسته شدم از دست این شکم بخدا ورزش میکنم خسته شدم خیلی تعصیر نداره ...

آره اون خیلی تاثیر داره هرروز قبل غذایی ک میخوای بخوری ناهار و شام نصف لیوان عرق زنیان بریز نصف دیگش آب بریز بعد بخور ولی مزش زهرماره