2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حلقه سنگین خیلی راحته،روزی ده دقیقه تمرین کن تا دو هفته اول هم پهلوت کبود میشه و درد میگیره بعدش عین خیالت هم نیست. 

من همون روز اول یاد گرفتم،فقط حواست باشه کم کم شروع کنی،مثلا5دقیقه صبح،5دقیقه عصر. 

بزن یه فیلم آموزش حلقه زدن نگاه کن تا اصولی یاد بگیری چون احتمال آسیب رسیدن به کمر زیاده.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
به راحتی به اندازه شونه باش کن پاتو بعد کل بدنتو تکون نده فقط کمرتو بمیه کم عقب جلو کن حالت چرخوندن

اصلا نمیتونم تا میام انجام بردن میافته 😭😭😭😭😭😭

شیک و خاص😎😎
اصلا نمیتونم تا میام انجام بردن میافته 😭😭😭😭😭😭

اشکال ندارد بردار دوباره بزن.

همین دولا و راست شدن ها خودش یه تمرین هس😅

حلقه سنگین خیلی راحته،روزی ده دقیقه تمرین کن تا دو هفته اول هم پهلوت کبود میشه و درد میگیره بعدش عین ...

خیلی فیلم دیدم اصلا نمیتونم  چربی شکمتون آب شده؟ 

شیک و خاص😎😎
خیلی فیلم دیدم اصلا نمیتونم  چربی شکمتون آب شده؟

خب حلقه تنها کارساز نیست.

من خیلی وقته حلقه نزدم،گهگدار میزنم،بیشتر رقص انجام میدم و با اَپ شکم تخت کن ورزش میکنم و البته رژیم هم گرفتم. 

حلقه کمر رو باریک می‌کنه. 

250دادی حلقه یاد بگیری؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️