2777
2789
عنوان

خرد شدن

315 بازدید | 9 پست

یک روز تو کافه یه عکس گرفتم و نوشتم دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد پس من چگونه گویم این درد را دوا کن... و به این فکر می کردم که دردی بدتر از نبود معشوق نیست... 

روزها گذشته و زندگی بر من سخت تر شد.. مشکلات سلامت و مالی و خانوادگی روز به روز بدتر شد تا در نهایت امروز به این نتیجه رسیدم که دردی غیر مردن کان را دوا نباشد، زندگی با افرادیست که آزارت میدهند..روحی..جسمی.. که گاهی مرگ خودش دواست بر خیلی از دردهای غیر قابل تحملمان... که شاید خوشبختی این است که دلت نخواهد فردی دیگر باشی و یا در جایی دیگر... که شاید خوشبختی این باشد که بعضی چیزها را زمانی که شوقش را داری، داشته باشیشان...! 

+در خسته ترین حالت روح...نهم اسفندی که سالهاست بد می گذرد... 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

عزیزم درد تو از بی ارادگیه، تا کی میخوای بشینی تایپیک غمگین بزنی، زندگی الان تو انتخاب خودت بوده ، نمیدونم چرا در رابطه با داستان زندگیت همه حق و به تو دادن ، دوساله به صورت خاموش دارم میخونمت ، خیلی داغونی چون هنوز عاشقی ، حتی بلد نیستی عشقتو بیاری سمت خودت ، همه بهت حق دادن که خوب شد ازش جدا شدی ، اما خودشون با همچین مردایی خوش و خرم دارن زندگی می‌کنند،  باورت میشه به خاطر فقط فقط تو اکانت ساختم ، مشکل تو درون خودته،  بابا همه ی مردا همینن ، خیلی اشتباهات کردی ، خیلی زیاد ، تا الان دوبار کل داستان زندگیتو خوندم ، خط به خط اشتباه کردی زیاد

آهان یک چیز دیگه لطفا به من درخواست دوستی بده من بلد نیستم ، باید از نو بسازی ، فکر کن الان نامزد سابقتان با اون محمدیه ، آیا وقت انتقام نیست ،زن بودن و بلد باش، محمدی بلد بود اما تو نه ، هنوزم میتونی به دستش بیاری، فکر نکن بشینی یک مرد بهتر میاد سراغت که نمیاد چون انرژیت منفیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم میتونی از نو بسازی ، از خلسه بیا بیرون تا دیر نشده ، چرا مردا عاشق یک زنه هرزه هستند، چون اونا کارشون و خوب بلدن ، تو فقط گیر دادی ، هرکی باشه فراری میشه ، خیلی نامزدت اوکی و خوب بوده ، تو هیچ کاری نکردی، اگر نگران پدرو مادرتی بهتره که نباشی ، ببین عقل و احساست چی میگه

الآنم پاشو یه تکونی به خودت بده دنیا که به آخر نرسیده خونه پدرت تا وقتی باشی جز عذاب چیزی تو انتظارت نیست یا پا بزار رو غرورت و دوباره درستش کن یا بیخیالش شو و از نو بساز که من جای تو بودم درستش میکردم چون گذشته همیشه جلو چشمته

الآنم پاشو یه تکونی به خودت بده دنیا که به آخر نرسیده خونه پدرت تا وقتی باشی جز عذاب چیزی تو انتظارت ...

چقدر کامنت های شما و اون اکانت یاسمین مشابه هست 

و راستی من همیشه از حرفای ادما استقبال می کنم و منکر ضعف هام نیستم 

من اینجا از همه چیز نمی نویسم 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

[QUOTE=277034831]عزیزم درد تو از بی ارادگیه، تا کی میخوای بشینی تایپیک غمگین بزنی، زندگی الان تو انتخاب خودت بوده ، ن ...[/QUOTE

چقدر کامنت های شما و اون اکانت شهریور مشابه هست 😐

و راستی من همیشه از حرفای ادما استقبال می کنم و منکر ضعف هام نیستم 

من اینجا از همه چیز نمی نویسم و زندگیم بخشای دیگ هم داره🤍