2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😭😭

482 بازدید | 14 پست

من ۱۳ سالم 

چند روز پیش تولد دوستم بود می دونستم مامانم اجازه نمی ده برم تولدش توی پارک گرفته بود. برای اینکه برم تولدش می خواستم باشگاه بیپوچونم 

من از یکی از دوستام که اسمش 👤 مشورت گرفتم که برای تولدش چی بخرم وقتی گفتم میخوام برم تولد فلانی گفت من میام به همراه دوستم میام گفتم باشه 

اون باشگاه نمی اومد قرار شد مامانمون بیچونیم برسم تولد 

مامان 👤 مانش ما رو دید که می خواستیم از در پشتی باشگاه بریم بیرون مارو دید بعدش اومد خونه ما به من خونواده ام فحش 

شب که بابام آمد با کمربند سیاه کبودم کرد 

پدرم مادرم اجازه هیچ کاری بهم نمیدن مثلا چند وقت پیش پدرم سر اینکه فقط کرم پودر زدم حسابی کتکم زد 

آخه مگه من چی می خواستم فقط می خواستم برم تولد دوستم 

👤 همچی انداخت تقصیر من گفت من زورش کردم 

با اینکه من هیچ اسرای نکردم بهش بعد فهمیدم 👤 که می خواست توی پارک با دوست پسرش قرار بزار درحالی که به من نگفته بود 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

متوجه نشدم چی گفتی😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

چه کمکی از ما ساختست عزیزم

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم خانوادت بی تقصیرن و کار درستی میکنن اما شما هم کار درستی نمیکنی اینجوری میپیچونیشون

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزیزم...میدونم خانواده سخت گیر داشتن اصلا چیز راحتی نیست ولی توی دوستی هات و تصمیماتت بیشتر دقت کن  که اعتماد خانوادت رو از دست ندی...از این به بعد با یه بزرگتر توی خانواده که  باهاش راحت تری مشورت کن و سعی کن بدون اطلاع جایی نری. اگه رفتی اون شخص همراهت بیاد که مشکل پیش نیاد برات...برای ارایش هم الان زوده گلم یکم بزرگتر که شدی براشون عادی میشه و راحت میتونی ارایش کنی. عجله نکن قربونت برم. 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗

چرا تو سایتی که در مورد همه مسائل حرف زده میشه عضوی چرا خانوادها کنترل نمیکنن تازه من کسایی که میگن 17یا 18سالشونه هم طلاح نمبینم عضو باشن سایتم واقعا اسمش روشه ی مشت نینی که شدن عضوش

عزیزم منم همسن شما بودم خانوادم اجازه نمیدادن که تولد دوستام برم

چون یکی از اقواممون تو دادگاه بود و از پرونده های زیادی که سر این تولدا و عاقبتش به دستشون رسیده میگفت

اما الان که چندین سال از اون سالا میگذره میگم ممنون خانوادم هستم که با آینده ی بچشون بازی نکردن

و به این نتیجه رسیدم که با نرفتنم هیچی چیزیو از دست ندادم

گاهی بزرگترا چیزایی رو میدونن که ما هنوز تجربه نکردیم....

من ۱۳ سالم بود خانوادم سخت گیر بودن 

منم دوست پسر داشتم کلا تو پیچش بودم یکسره بیرون و خونشون

نتیجه اخلاقی سخت گیر نباشین 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

از من خواست تا با پدرش صبحت کنم

من با خودش صبحت کردم گفتم کارش اشتباه بود ولی می گه بقیه دوستام این آزادی ها رو دارن به نظر من که باید این آزادی ها رو با کنترل پدر مادرش داشته باشه 

می خواستم قبل از اینکه با پدرش صبحت کنم بدونم شما این آزادی هابه فرزندهاتون می دین یا نه تا بهتر بتونم کمکش کنم

به نظر شما بچه تو این سن باید این آزادی ها رو داشته باشه؟

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...