2789
تو داری؟ خیلی پستی خیلی پستاتو تاپیک قبل همه دیدن برو خدا روزیتو جای دیگه بده

میسپرمت به خدا خیلی بی وجدانی من فقط گفتم اینو ربط به همه چی ندین هیچکس دلش نمیخواد این بیچاره بمیره من دیشب یه مگس اومد تو خونه کردمش تو کیسه فریز بیرون رهاش کردم بعد از مرگ همچین موجود قشنگی خوشحال باشم امیدوارم با همین افکار پلیدو وجدان خاموشت محشور بشی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه میخواستند زنده نمونه که ۱۰ماه ازش مراقبت نمیکردند

قبلا نماد نبود

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
متاسفم براشون که نتونستن جلوی انقراضشو بگیرن 

منقرض نشده چندتا دیگه پیدا کردن

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

من دانشمند و مسولم؟؟ من باید بگم چکار میکردن؟؟ کدوم کارشون درست بود که حیات وحش و بتونن درست کنن؟؟&n ...

سرچ کن موفقیت های علمی ایران تا ببینی کدوم کارشون درسته

وقتی مسئول و دانشمند نیستی از نظر علمی نمیتونی خللی به کارشون وارد کنی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

خب ظاهرا یوز بچه داره فعلا کار خودشونه و عرضه ندارند و اینا کنسله برید تا چند ماه دیگه که بچه ی فیروز اومد بشینیم بحث کارشناسی را ادامه بدیم ولی جالبه همین که گفت برای نسل در حال انقراضش چند تا همسر واسش پیدا شد یه بچه هم تو راه داره 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
یه سریا چنان خودشونو هلاک حیوونا میکنن که حاضرن به خاطرش توهین کنن به کاربرا. از اون ور بوم نیوفتید ...

بحث هلاک حیوون کردن نیست بحث نفهمیدن یسری هست که قلب ادمو به درد میاره 

تیکر تاریخ مهم زندگیمه 🥰💐
میگه فایزر مردمو کشته😐😐 انگار برکت اینا مرده رو زنده کرد،خو برکتم کشت دیگه

عجبااا😂 ولشون کن خوش باشن

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤