2789
میسپرمت به خدا خیلی بی وجدانی من فقط گفتم اینو ربط به همه چی ندین هیچکس دلش نمیخواد این بیچاره بمیره ...

هیچی نگو اکثر کاربرا فهمیدن چی گفتی،پس بیخودی ننه من غریبم بازی درنیار

کسی به جایی ربط نداد خودت اول مزه پروندی و چون میدونی مسببش کیه و حدست درست بود به زبون اوردی

باااای

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میسپرمت به خدا خیلی بی وجدانی من فقط گفتم اینو ربط به همه چی ندین هیچکس دلش نمیخواد این بیچاره بمیره ...

تا قبل از اینکه تو پست بزاری هیچ کسی ربط نداده بود تنها کسی که داشت زمین و زمان و آسمون و ریسمون و....بهم ربط میداد خودت بودی هدفت هم فقط تعطیل کردن تاپیک بود دیگه مردم آنقدر هم  ساده نیستن فقط هم تو خدا نداری همه خدا دارن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
واکسنا تولید شدن برای ایجاد بیماری  یه مدتی به هرکی میگفتیم نزنید فحشمون میدادن الآن انقدر مرگ ...

نمیفهمن که

کی تاحالا به فکر مردم بودن ک این دومیش باشه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
بحث هلاک حیوون کردن نیست بحث نفهمیدن یسری هست که قلب ادمو به درد میاره 

عزیزم خب بعضیا علاقه ندارن باید باهاشون جنگید؟؟

دوست ندارن واسه حیوونا ناراحت نشن.حالا مقصر هرکی میخواد باشه.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

خب ظاهرا یوز بچه داره فعلا کار خودشونه و عرضه ندارند و اینا کنسله برید تا چند ماه دیگه که بچه ی فیرو ...

مسئول خود پیروز هم اعتراف کرده بود اینجا رسیدگی خوب نیست ولی مثل اینکه شما هنوز غیر قابل باوره برات 😕

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
قبلا نماد نبود

هیچوقت نماد نبود فقط چون احتمال میدادند همین یکدونه باشه نگران انقراضش بودند که الان چند تای دیگه پیدا شده 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
چقدر چندتا کاربر بی ذات و بی صفتن که خوشحالن برای مرگ موجودی من جمله مزرعه تمشک و لولو

@نی_نی_یار_پنج  

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم خب بعضیا علاقه ندارن باید باهاشون جنگید؟؟ دوست ندارن واسه حیوونا ناراحت نشن.حالا مقصر هرکی ...

عزیزمن خب میتونن نظر ندن انقد سخته سکوت؟ 

تیکر تاریخ مهم زندگیمه 🥰💐