2777
2789
عنوان

من ۲۳ سالمه ولی خیلی از خودم عقبم

209 بازدید | 10 پست

خیلیییی نه رفیقی نه رلی نه درسم تموم کردم تازه رشته ام دوس ندارم میخام دوباره از اول شروع کنم نه درآمدی نه هنر خاصی :/ نمی‌دونم این چند سال چکار میکردم یعنی من با ی دختر ۱۷ ساله ام از لحاظ زندگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی من دوس ندارم انقد خام باشم اصلا بلد نیستم با پسر رفتار کنم تنها دوسپسرم یکی بود فقط ۳ ماه بو ...

خانم رل داشتن یعنی خام نبودن

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
منظورم اینه که رابطه خارج عرف میشه پختگی؟ 

نه ولی الان هم سن هام اکثرشون نامزد دارن یا متاهلن

بعد فقط این نیست خب . من هنوز لیسانس هم تموم نکردم رشته مو هم دوس ندارم و میخام از صفر شروع کنم . دوست ندارم . هنر خاصی ندارم . کلا هم خیلیییی محدود بودم و بیش از حد ساده ام . خیلی هم تنهام زیاد رفیق ندارم . حتی آشپزی ام لنگ میزنه .

نه ولی الان هم سن هام اکثرشون نامزد دارن یا متاهلن بعد فقط این نیست خب . من هنوز لیسانس هم تموم نکر ...

ببین همه ی اینایی که شما میگی درست یه استادی هست که میگه هرکاری خاستی انجام بدی اول بگو.  (که چی؟) شماهم اینو تو ذهنت داشته باش هررشته ای هنری  انگیزه ای   هرچیزی یا کاری خواستی انجام بدی اول بگو( که چی) من اینکارو بکنم که چی بشه به کجا برسم اصلا نیازه انجام بدم این کارو   بعد می بینی مشکلاتت حل میشه ببین عمر کمه ذره ذره شم هدر نده

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم