2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مآهی یک بهم میده با این ک نمیشه زندگی کرد

همون نفقه اس

برای بیشترش باید کار کنی

از الان کار یاد بگیری برای استقلال آینده ات هم بدردت میخوره 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان ماهی یک بهم میده  با یک نمیتونم خونه ای چیزی بگیرم راه دیگه ای نیست؟

اگه قانونی اقدام کنی قطعا بیشتر میگیری ازش

ولی ممکنه باعث کدورت بشه اگه ۱میگیری ازش فعلا برو بهزیستی بهت سرپناه بدن

مآهی یک میده الان ولی یک ک زندگیو نمیچرخونه

۶ ماه یه بار میتونی نفقه رو اجرا بزاری متاسفانه خیلی کمه و نمیشه یه زندگی باهاش چرخوند بنظرم خودت برو سرکار 

گرخانه همین است همه خانه خرابیم

درسم تموم شه میرم سرکار دعا کن برام ترخدا 

ان شالله عزیزم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️