2789
عنوان

خارش بدن،

1346 بازدید | 8 پست

سلام،من هفته ۳۹بارداریمه،چندروز خارش کف پاهام وخارش بدنم شروع شده،رفتم پیش دکتر گفت آزمایش بده برو پیش متخصص گوارش کبد،ازمایش دادم آنزیم کبد بالاست،دکتر گفت بستری بشی بهتره گفتم نه یک هفته دیگه نوبت زایمانمع،بلاخره قرص یوسیدرول داد،نظرشما چیه،چیکارکنم

سلام عزیزم امیدوارم زایمان موفقی داشته باشی 

منم مثل شما چشمام زرد شد و بدنم شروع ب خارش کرد و با دادن ازمایش فهمیدم ک انزیمای کبدیم بالاست با این تفاوت که من باردار نبودم و بخاطر وجود سنگ تو مجرا صفرام بود ، قرص خوردم دفع و برطرف شد 

نگران نباش انشالله ک مشکلی نیست ، برطرف میشه با خوردن قرص 

اگه نظر دکتر ب بستری بوده بنظرم پشت گوش ننداز و برو ، ب هرحال تو بیمارستان رسیدگی چه ب خودت و چه ب فرزندت بالا تره ، یک هفته هم زمان زیادی نیست و از نظر رشدی بچه شما کاملا رسیده ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم امیدوارم زایمان موفقی داشته باشی  منم مثل شما چشمام زرد شد و بدنم شروع ب خارش کرد و ...

مرسی عزیزم،اره قرص داد،برام دعا کن ،بسلامتی بچم ب دنیا بیاد ممنونم ازت

مرسی عزیزم،اره قرص داد،برام دعا کن ،بسلامتی بچم ب دنیا بیاد ممنونم ازت

من سرچ کردم ، ارسوداکسی کولیک اسید قرصتونه برندش اوسیدروله ، من بعد از دو هفته انزیمام اوکی شد ، و بخاطر صفرا و مجراتم هست مطمئنا ، عزیزم حتما برو بیمارستان ، امیدوارم سلامت باشی هم خودت هم بچه گلت 😘

[QUOTE=276885102]اگه نظر دکتر ب بستری بوده بنظرم پشت گوش ننداز و برو ، ب هرحال تو بیمارستان رسیدگی چه ب خودت و چه ب ف ...[/QUOTE ممنون عزیزم،فردا میرم دیگه بستری میشم،مرسی از نظرت ،خودمم میترسم ریسک کنم 

من سرچ کردم ، ارسوداکسی کولیک اسید قرصتونه برندش اوسیدروله ، من بعد از دو هفته انزیمام اوکی شد ، و ب ...

مرسی عزیزم،همینکارو میکنم فردا دوباره میرم،,پیش متخصص ابشالله که خیره ،قربونت برم😘