2777
2789
عنوان

باردارم دندان جلویی شکست

81 بازدید | 4 پست

دوستان هفته سی و شیش باردارم داشتم سیب می‌خوردم دندان جلو شکست از قبل عصب کشی شده از بیخ شکست نزدیک عیده بعد دو هفته دیگه تاریخ سزارین دارم با پست و روکش درست میشه یا ایمپلنت میخواد 

باید دکتر ببینه شاید بتونه پین بزاره و روکش کنه اگه نشه باید ایمپیلنت کنی، برو‌ نشون بده شاید پانسمان کرد یا تونست روکش موقت وصل کن تا ایشالله بعد زایمان

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
باید دکتر ببینه شاید بتونه پین بزاره و روکش کنه اگه نشه باید ایمپیلنت کنی، برو‌ نشون بده شاید پانسما ...

ممنون عزیز خدا کنه کار به ایمپلنت نکشه خیلی گرونه الان هزینه سزارین خودش خیلیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیز خدا کنه کار به ایمپلنت نکشه خیلی گرونه الان هزینه سزارین خودش خیلیه

اره متاسفانه 😔 ایشالله که با پین بشه بستگی به ریشه‌ دندونت داره، البته اونم چند سالی بیشتر شاید عمر نکنه اما باز فعلا بهتر از هیچیه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱