2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

🌱اِلهی قَدْ جُرْتُ عَلی نَفْسی فِی النَّظَرِ لَها، فَلَهَا الْوَیْلُ اِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَها،

خدایا من بر خویشتن ستم کردم در آن توجهی که بدان کردم پس وای بر او اگر نیامرزیش

اِلهی لَمْ یَزَلْ بِرُّکَ عَلَیَّ اَیّامَ حَیاتی، فَلا تَقْطَعْ بِرَّکَ عَنّی فی مَماتی،

خدایا پیوسته در دوران زندگی نیکی تو بر من می‌رسد پس نیکیت را در هنگام مرگ نیز از من مگیر😍 (بخشی از مناجات شعبانیه)

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه سی و ششم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۲۲۵ الی ۲۳۰

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً🎉 ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ 😍«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان»🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

میشه از ته ته ته ته ته دلتون دعا بکنید مشکل یکی از عزیزانم حل بشه خواهش میکنم بقران خیلی تو زندگیش اثر داره دعا کنید دم عیدی مشکلش حل شه و یه صلوات بفرستید 😔

🕊️برام صلوات بفرستید 

الهی به حق اعیاد شعبانیه و به احترام ولادت معصومین این ماه عزیز، به همه کسانی که در انتظار مادر شدن هستند فرزندی سالم و صالح و به تمام مستأجران مسکنی گسترده و پربرکت و به تمام بیکاران ، کاری باعزت و به تمام بیماران شفای عاجل عنایت بفرما...‌ الهی همه فرزندان و آینده سازان میهن عزیزمان ایران را عاقبت بخیر و سرافراز بفرما...‌الهی تمام پدران و مادران عزیزمان را تنشون رو سالم و سفرشون رو گسترده و رزق و روزیشون رو فراوان بگردان و سایه اشون رو همیشه بالا سر فرزندان گسترده نگه دار....خداوندا تمام پدران و مادران و عزیزانی رو که اسیر خاک هستند رو مورد عنایت و لطف و رحمت خویش قرار بده و همنشین ائمه و پیامبران بگردان....خداوندا به همه ما عمر باعزت و روزی فراوان و تن سالم و حیا و عفت و تقوا عطا کن..‌. التماس دعای خیر....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امروز پست جدید نداریم؟ صفحه ۳۷؟

دوست قشنگم سلام سپاس از وجود پرمهرتون 🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10477304/شب-های-بیداری-شما-هم-دعوتید-۳۷-تلاوت-یک-صفحه-از-قرآن-کریم-به-همراه-تدبر-در-معان

شب خوبی را برای شما آرزومندم🌷

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸