2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

🌱الهی کَیْفَ آیَسُ مِنْ حُسْنِ نَظَرِکَ لی بَعْدَ مَماتی، وَاَنْتَ لَمْ تُوَلِّنی اِلاَّ الْجَمیلَ فی حَیاتی،

خدایا من چگونه مأیوس شوم از اینکه پس از مرگ مورد حسن نظر تو واقع گردم در صورتی که در دوران زندگی‌ام جز به نیکی سرپرستیم نکردی

اِلهی تَوَلَّ مِنْ اَمْری ما اَنْتَ اَهْلُهُ، وَعُدْ عَلَیَّ بِفَضْلِکَ عَلی مُذْنِب قَدْ غَمَرَهُ جَهْلُهُ،

خدایا سرپرستی کن کار مرا چنانچه تو شایسته آنی و توجه کن بر من به فضل خویش که همچون گنهکاری هستم که نادانیش سراپا او را فراگرفته 😍 (بخشی از مناجات شعبانیه)

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه سی و هفتم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۲۳۱ الی ۲۳۳ 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً🎉 ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ 😍«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان»🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

سلام عزیزم ،قبلا هم توی تاپیکت که سراسر انرژی مثبته اومدم و توفیق خواندن قرآن نصیبم شد، امشب میخواستم بخوابم که کاملا اتفاقی مثل دفعات قبل تاپیکت رو دیدم و بازهم این توفیق نصیبم شد، و به نظر من این یه نشونه س و شما هم یه فرشته از طرف خدایی، حاجت روا بشید انشاالله، راستی اگه مقدور بود واسه یکی از مامانای سایت که نگران نی نی توی دلشه دعا کنیم 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازتون عاجزانه خواهش ميكنم براي خواهرم دعا كنيد بعد ١٢ سال خدا بهش يه ني ني داده امروز مقداري خونريزي كرده براش دها كنيد حاجت دلتون روا

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐