2777
2789

دیروز ساعت ٣ بعد از ظهر دخترمو از حمام بیرون آوردم دخترم ٩ روزش بود شیرشو خورد بعد دخترم برد خوابوندش تو گهوارش بعد ساعت حول و حوش ۴ بود رفتم تو اتاقش بیارمش دیدم کل گهواره پر از شیر شده 😭 دخترم روی کمر خوابونده بودش،،، اون لحظه بچم اصلا نفس نمی‌کشید دست و پاش یخ شده بود کاش میمردم و اون روز رو نمیدیدم اون لحظه کوفتی رو نمیدیدم شوهرمو صدا زدم اومد سریع بچه رو بغل کردیم بردیم دکتر،، گفت شیر برگشته توی ریه اش و خفه شده 😭 😭 

الان از دیروز دارم زجه میزنم که همینجوری الکی بچه من از پیشم بره دارم دیوونه میشم انگار همین دیروز بود که اومدم تاپیک زدم ساتیا قشنگم خوش آمدی 🦋 انگار همین دیروز بود که رفتم براش کلی لباس گرفتم بعد ۴ سال انتظار چون مشکل ناباروری داشتم و تنبلی تخمدان باردار نکشیدم و بچه اولم رو هم آی وی اف کردم ٣٠ بهمن با شوق و ذوق رفتم بیمارستان بستری شدم ساعت ٩:٣٠ بچمو گذاشتن تو بغلم پدر شوهرم اذان گفت تو گوشش الان همه اون لحظه ها جلوی چشمامه و اینکه دکترم دیگه ازم قطع امید کرده و دیگه نمیتونم باردار بشم چقدر آمپول ضد سقط چقد دوا درمون کردم چقدر انتظار کشیدم این حق من نبود 😭 دیشب رفتم تو حیاط نشستم با خدا درد و دل کردم و کفر و ناسزا گفتم...... خدا منو ببخشه کی دلش میخواد بچه خودشو با دستای خودش کفن کنه😞 امید ندارم به زندگی از دیروز دیگه پکر شدم الان واقعا داشتم میترکیدم اومدم خودمو خالی کنم از بس گریه کردم نا ندارم تک تک لباساشو قطار کردم اینجا و دارم بوشون میکنم دارم روانی میشم 🖤

خدا هیچ مادریو عزادار بچش نکنه 

لطفآ کسایی که میخوان بیان بگن دروغ میگی و چرت میگی وارد تاپیک نشن من اصلا حالم خوب نیست و الان خواستم خودمو خالی کنم دارم میمرم 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام حرفی بزنم حالتو بد کنم بخدا

ولی بچه رو از ۹ تا ۴ ی خبر نگرفتی؟ 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

اخه چرا بچه نه روزه رو دادی دست اون یکی بچت ... خدا بت صبر بده واقعا سخته🥺🖤

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
وای چ بد ، چرا اینجوری شد

دکتر گفت باید روی بغل میخوابوندی،، دخترم روی کمر خوابونده بوده 😞😭

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

عه شما لباس عید خریده بودی 

بگردم الهی خدا رحمت کنه بهت صبر بده

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

آخ بمیرم واسه دلت خدا صبرت بده اشکم ریخت بادمتنت 😔😭😭😭😭😭😭😭

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏