دختری_از_جنس_یخ_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 12454 عنوان فیلم های حال خوب کن 💫🎬 181 بازدید | 8 پست سلام فیلم خوب اگه میشناسید معرفی کنید ترکی ، کره ای،هندی و ایرانی نمیبینم عاشقانه و غمگین نباشه و خلاصه ارزش دیدن داشته باشه مینی سریال هم اگه میشناسین معرفی کنین 🌼 Cheers to me 🥂 عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙 1401/12/08 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34783 من کلا دارک و درام میبینم.... . . . اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
sepiiiiiiiiiiidam عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1132 چقد شرایط گذاشتی😂با این اوصاف نمیشناسمولی اگه تو فیلم قشنگ دیدی معرفی کن کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!
دختری_از_جنس_یخ_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 12454 من کلا دارک و درام میبینم.... . . . معرفی کنید بهتریناشو لطفا Cheers to me 🥂 عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
sepiiiiiiiiiiidam عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1132 چشم چران عمارت عالیههه ترکیه کهترکی و اینا نمیخواد کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34783 معرفی کنید بهتریناشو لطفا زنان کوچکآنشرلی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
دختری_از_جنس_یخ_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 12454 چقد شرایط گذاشتی😂 با این اوصاف نمیشناسم ولی اگه تو فیلم قشنگ دیدی معرفی کن من برا فیلم دیدن همینجوریم چندبار دیدم بعدش پشیمون شدم دیگه سخت گیر شدم 😅InterstellarInceptionShutter islandFight clubCruellaThe shawshank redemptionفیلما زیاد تو خاطرم نمیمونن مگه اینکه خیلی خفن باشن همینارو یادمه فعلا Cheers to me 🥂 عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙