2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 67 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی واقعا این پیام مشکوکه هرجوی حساب میکنم دلیلی نداره ب همکار خانمش  پیم بده. چقد مهم بوده که حتی تو خوابشم اومده. من ازدواج نکردم  ولی با این چیزایی که  میبینم  دور و اطراف از ازدواج‌میترسم مردا به شدت تنوع طلب هستن و خیلی بی‌رحم  . طعم تورو چشیده میخاد بره طعم‌خانم مهندسم بچشه

الان خودمو گذاشتم‌جای تو اگه این پیامو همسر من میداد به یه همکار خانم   حس حسادت و نادیده گرفتن بهم دست می‌داد کاری که دوس پسرم باهام کرد و میدونم چه حس بدی هست خداروشکر  شوهرم نبود و میتونستم جدا شم ازش. ببین خیانت فقط هم خوابی کردن و روابط جنسی نیس خیانت میتونه فکری باشه میتونه به یه پیام دادن هم صورت بگیره. از شوهرت بخواه که ارتباط شو قط کنه با این خانوم اینجا میفهمی تو براش مهمی یا خانم مهندس . و توام بیشتر زیر نظرش بگیر جوریکه خودش نفهمه  چون ممکنه با خط یا گوشی دیگه باهاش در ارتباط باشه   مردا خیلی پلید هستن :) 

وقتی اعتماد آدم بهم بریزه، دلم پر از غصه شد. اصلاً انتظار نداشتم باتوجه به اخلاقش که با خانومها سرسن ...

بنظر من لزومی نداشت به اون پیام بده ولی تو پیامش چیز خاصی نبود گیر نده بنظرم

کش نده بحثو اشتی کن

ادم وقتی خواب بدی راجع به کسی میبینه حس میکنه اگه‌اتفاقی برا اون بیوفته مقصر خودشه...منم اینجوری ام هروقت خواب کسی ببینم احساس مسئولیت میکنم که بش بگم صدقه بده...بنظرم همسر شما آدم خوش قلبیه...مکالمشون هم کاملا عادیه.من بودم اصلا به روی خودمم نمیوردم که پیامشو دیدم چه برسه بحث کنم....الکی بینتون دیوار نساز ...به هرحال تو بهتر ار ما میشناسیش.ما‌نمیتونیم نظر قطعی بدیم. اگه میدونی ادم هیز و خیانتکاری نیس دیگه الکی کشش نده

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی واقعا این پیام مشکوکه هرجوی حساب میکنم دلیلی نداره ب همکار خانمش  پ ...

توی دلشو خالی کردی که...دیگه اونکه دست خود ادم نیس که خواب کیو ببینه..من خواب کسایی رو میبینم‌که صد سال یه بارم بشون فکر نکردم...این حرفا چیه 😐 شکاک بودن مثل سم خوردنه 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
واقعاً میگی؟ آخه همسرم با خانومها همیشه سرسنگینه. اگه آدم بازی بود اینقدر اذیت نمیشدم

خب این حرفارو نباید اینجا میزدین..این جماعت هیچی از همسرت نمیدونن بجزدوتا پیام و به خودشون اجازه میدن قضاوتش کنن و بگن که شوهرش زن بازه و میجنبه و فلان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ آخه چطور میشه ادمو اینجور قضاوت کرد...خانومش تویی...تو بهتر از ما میشناسیش ..به عقل و قلب خودت رجوع کن جواب بهتری میگیری...ته تهش اگه نتونستی به جوابی برسی زنگ بزن روانشناس چون اینجا فقط تورو به شوهرت بدبین میکنن🙃

خب این حرفارو نباید اینجا میزدین..این جماعت هیچی از همسرت نمیدونن بجزدوتا پیام و به خودشون اجازه مید ...

آره درست میگی ولی خوب خیلیا هم گفتند که نباید حساس بشم ولی خب خیلیا هم گفتند که باید حسابشو برسی یا گفتندهنوز زنده نگهش داشتی؟

خودم فکر می کنم که خیانتی در کار نبوده فقط شاید یک شیطانه یا احترام به همکار

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
خب این حرفارو نباید اینجا میزدین..این جماعت هیچی از همسرت نمیدونن بجزدوتا پیام و به خودشون اجازه مید ...

یک شیطنت یا احترام به همکار چون ازش قبلاً پول گرفته. خدایی

من به قلبم و عقلم رجوع کردم و خوب که نگاه می کنم میبینم که همسرم واقعا همیشه به من توجه و محبت کافی داشته و از چه چیزی دریغ نکرده. درست نیست که به خاطر ۲ تا پیام اینجوری حساس بشم

آره درست میگی ولی خوب خیلیا هم گفتند که نباید حساس بشم ولی خب خیلیا هم گفتند که باید حسابشو برسی یا ...

دقیقا...چرا باید زنده نذاریش آخه ؟ اینا که اینجور دیدگاهی دارن توی خونشون جنگه فکر کنم‌ .خبری از صلح و ارامش نیس توی زندگیشون..این حجم از خشونت رو باید برای چیزای جدی تر به کار برد اونم در صورت لزوم ،نه حتما. بعدم شوهرت واکنشش خیلی منطقی بود، حتما که بارها بهت ثابت کرده که فقط تورو دوست داره و اهل روابط خارج از چارچوب نیست.  به نظر منم تا چیزای دیگه ازش ندیدی به خودت و خودش تلخ نکن زندگی رو. بازم تو بهتر میشناسیش. امیدوارم دلت و زندگیت اروم باشه عزیزم 

من به قلبم و عقلم رجوع کردم و خوب که نگاه می کنم میبینم که همسرم واقعا همیشه به من توجه و محبت کافی ...

خوشحالم که به اندازه کافی عاقل و بالغ هستی عزیزم❤❤❤

دقیقا...چرا باید زنده نذاریش آخه ؟ اینا که اینجور دیدگاهی دارن توی خونشون جنگه فکر کنم‌ .خبری از صلح ...

ممنونم عزیزم. بله همینطوره. خدایی همیشه حواسش بهم هست. همیشه مراقبمه. 

خوشحالم که به اندازه کافی عاقل و بالغ هستی عزیزم❤❤❤

ممنونم که وقت گذاشتی و با حوصله توضیح دادی. انشاءالله همیشه خودت و خانوادت شاد و سلامت باشید