2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 67 پست
توی دلشو خالی کردی که...دیگه اونکه دست خود ادم نیس که خواب کیو ببینه..من خواب کسایی رو میبینم‌که صد ...

درسته شک خوب نیس  ولی خوش بین بودن زیادی ام خریته.  کیو گول میزنیم  اخه. من که میگم حواسش  دورآدور  باشه. چه اشکالی داره هوشیار باشه ..‌‌‌   وقتی ب کسی زیاد فک کنی خوابشو  میبینی

درسته شک خوب نیس  ولی خوش بین بودن زیادی ام خریته.  کیو گول میزنیم  اخه. من که میگم ح ...

ولی وقع بین بودن خوبه، عین درایت و پختگیه. اگه اتفاقی بیوفته متوجه میشه، نیاز به جاسوس بازی نیست،  خانم ها حس ششم قوی ای دارن اگه خودفریبی نداشته باشن سریعا متوجه هرچیز غیر طبیعی ای میشن..ازدواج با دوستی متفاوته جریانش‌..جای نگرانی نیست در کل ،هرچی باشه انشالله که خیره.

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم که وقت گذاشتی و با حوصله توضیح دادی. انشاءالله همیشه خودت و خانوادت شاد و سلامت باشید 

قربونت برم عزیزم کاری نکردم...همچنین شما گلم😘❤🌱

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
ممنونم عزیزم. بله همینطوره. خدایی همیشه حواسش بهم هست. همیشه مراقبمه. 

خدا حفظتون کنه برای هم😍

ولی وقع بین بودن خوبه، عین درایت و پختگیه. اگه اتفاقی بیوفته متوجه میشه، نیاز به جاسوس بازی نیست، &n ...

شما تاپیکهای قبلو نخوندی سابقه خیانت داشته همسرشون و عقل حکم میکنه هوشیار تر باشن. من فقط نظر خودمو میم چیزی که اگه خود باشم اجرا میکنم حالا اینم نظر شماس هرکی مختاره برای زندگی خودش تصمیم بگیره هرجور که خودش صلاح میدونه.

ولی وقع بین بودن خوبه، عین درایت و پختگیه. اگه اتفاقی بیوفته متوجه میشه، نیاز به جاسوس بازی نیست، &n ...

بله منم‌نگفتم جاسوس بازی عزیزم. گفتم‌هوشیار باشه.   وقتی زنی شک میفته به دلش بی دلیل نیست بخاطر همون حس ششم و طبیعت مون هست  این خانم بی دلیل حساس نشده حس زنانگی داره بهش میگه یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس به هرحال  من فقط خواستم نظر خودمو بدم هرکی یه نظری داره  

شما تاپیکهای قبلو نخوندی سابقه خیانت داشته همسرشون و عقل حکم میکنه هوشیار تر باشن. من فقط نظر خودمو ...

ممنونم گلم از نظر دلسوزانه‌ات

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
شما تاپیکهای قبلو نخوندی سابقه خیانت داشته همسرشون و عقل حکم میکنه هوشیار تر باشن. من فقط نظر خودمو ...

اتفاقا خوندم‌همه رو بعد کامنت گذاشتم .ممنون ک نظرتو گفتی.  

2790
2778
2791
2779
2792