2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 67 پست
ببخشید ولی شما چجور زن و شوهری هستید که نمیدونید شوهرتون پول از کی قرض گرفته و باید از پیاماشون بفهم ...

معمولاً اینجور چیزا رو بهم نمیگه. منم پیگیر نمیشم

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خداروشکر❤️

رفتم گفتم. وسطش دعوامون شد. اون بد برخورد کرد. منم عصبانی شدم و بد حرف زدم😑

بعد از دو ساعت رفتم باهاش آشتی کنم. گفت میخواد تو حال خودش باشه و از من ناراحته سر حرفایی که زدم. 

میگه منم صدقه دادم. چیکارشه که صدقه بذاره براش

ایشالا دلت آروم بشه، مردها الکی بعضی وقتها کارهایی میکنن یا حرفهای نسنجیده ای میزنن خودشون هم فکر نمیکنن اشتباهه یا چه تاثیری روی خانمشون ممکنه داشته باشه ولش کن بیخیال ،

وقتی اعتماد آدم بهم بریزه، دلم پر از غصه شد. اصلاً انتظار نداشتم باتوجه به اخلاقش که با خانومها سرسن ...

بابا شاید خواب دیده ماشین زده به خانمه تیکه تیکه اش کرده و هر تکه اش به جا پخش شده بنده خدا ترسیده گفته بهش بگم برای همین نگران شده ،والا منم شاید خواب در این حد ببینم پیام بدم به طرف بگم مواظب باشید  اینجوری فکر کن و خودمون هم باشیم نگران میشیم یه کم

زندس؟ 

جات بودم بخدا بخاطر ین پروش دهنشو سرویس میکرد 

مردک بیشور

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
ممنونم عزیزم. دلم یکم آروم شد.🌹

من اهل گول زدن نیستم 

همسرت بد میجنبه مواظب باش 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

سه اوت ۲۰۲۲ پیام داد😳😳 چجوری پیامش حذف نشده تاحالا نگران نباش اشکال نداره حالا یه صدقه داده چیزی نشده که 

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   
ایشالا دلت آروم بشه، مردها الکی بعضی وقتها کارهایی میکنن یا حرفهای نسنجیده ای میزنن خودشون هم فکر نم ...

آره واقعاً. بنظرم رفتارش موردی نداشته. ولی خیلی منو بهم ریخت. ذهنم درگیر سدغ

سه اوت ۲۰۲۲ پیام داد😳😳 چجوری پیامش حذف نشده تاحالا نگران نباش اشکال نداره حالا یه صدقه داده چیزی ن ...

آره نکته همینجاست که فقط شما متوجه شدی. اوت میشه شهریور ماه. از اون موقع اینو پاک نکرده. ولی من تازه دیدم. دیگه حالا نمیدونم پیامک های بعد از اینو پاک کرده یا چی

بابا شاید خواب دیده ماشین زده به خانمه تیکه تیکه اش کرده و هر تکه اش به جا پخش شده بنده خدا ترسیده گ ...

شایدم. ولی در هرحال مگه اون خانم جز یه همکار، چیکارشه که براش مهمه باشه ؟ خواب دیده که دیده. باز بره بگه صدقه دادم ؟ باز بره بهش بگه خودتم صدقه بده؟ اوووووف😤

شایدم. ولی در هرحال مگه اون خانم جز یه همکار، چیکارشه که براش مهمه باشه ؟ خواب دیده که دیده. باز بره ...

میدونم عزیزم همه خانومیم درکت میکنم گفتم اینم ممکنه به این وخامت باشه و ترسیده برا همین همچین اشتباهی کرده و پیام داده گفتم دلت آروم شه

میدونم عزیزم همه خانومیم درکت میکنم گفتم اینم ممکنه به این وخامت باشه و ترسیده برا همین همچین اشتباه ...

قربونت برم عزیز دلم. خیلی ممنونم از محبتت. همیشه دلت آروم باشه انشاءالله 🌹