2777
2789
عنوان

دوستای مدرسه

143 بازدید | 8 پست

امروز رفته بودم مدرسه پسرم که ۱۳ سالشه پسر من خیلی بچه مودبی هشت بار ها با چشم خودم دیدم هر فوشی بهش دادن ولی گفته زشته این حرف نزنید رفته بودم مدرسه بیارمش که دیدم یه عدی از همکلاسی هاش جمع شدن رداشتم به صحبتاشون گوش میدادم نمیدونم چی بگم تا جایی که فهمیدم شماره یه نفر رو میدادن به هم دیگه که دختره پول میگیره و 🤦‍♂️ یا با هم دیگه میگفتن بریم دستشویی قرار بزاریم خیلی خجالت کشیدم رفتم اونور پسرم هم یه دوست داره اونم خیلی مودبی یعنی مودب ترین های مدرسه همین دوتا هستن به گفته مدیر گفت من دستم میشورم منم اونجا بودم نمیدونم چطور بگم ولی کاندوم پیدا کردم واسه پسرم نه ها اشتباه نشه اون آبخوری بود افتاده بود کنار در دیگه چند مدرسه قبلی هم که داشته عین همین چیزا توش بوده به نظرتون چیکار کنم یه بار هم یکی از دوستاش بهش پیام داده بود توی شاد که ببخشید رک میگم دیل.دو میخوای برات فردا یکی بیارم پسرم گفت مامان ببین این چی میگه متوجه نمیشم به نظرتون مدرسه عوض کنم ولی خب بقیه مدرسه ها هم اینجوری کشی اینجوری شده مدرسه پسرش بگه لطفا خیلی نگرانم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب غیر انتفاعی نمی نویسی

غیر انتفاعی بود ولی شهریه ماهی ۱۲ تومن و چون انلاین بود دولتی ثبت نام کردم ولی از شانس بو مدرسه ها باز شدن من خیلی نگرانم هرچند میدونم پسرم این کارا نمیکنه ولی جثش کوچیکه میترسم آسیب بزنن بهش مخصوصا کلاس ۹ ام