2777
2789

بچه ها من چند ساله دارم استفاده میکنم ،اما این سری دلم درد گرفته ،کسی بوده با استفاده از کاپ دل درد بگیره؟ 

اینم بگم ضدعفونیش کردم

برای من باعث میشد رحمم نفخ کنه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منم از ۹۷ استفاده میکنم مشکلی نداشتم تا الان

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
راضی هستی  من دلم میخواد بخرم  از نوار بهداشتی خستم حساسیت دارم

آره خیلی خوب و تمیزه،منکه از همون اولین جلسه هم وجودش رو تو بدنم حس نکردم،اما این سری داره اذیتم میکنه

بخدا درد دارم    نوار بهداشتی هم ندارم تو خونه

😁😆

البته من بخاطر اسم کاربریت شوخی کردم بخندیم 😗😗

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آره خیلی خوب و تمیزه،منکه از همون اولین جلسه هم وجودش رو تو بدنم حس نکردم،اما این سری داره اذیتم میک ...

باید بگیرم حتما 

فقط ببخشید یه سوال معذرت میخوام 

وقتی میخوای خارج کنی باید اول یه کم فشارش بدی هواش خالی شه بعد بیاریش بیرون؟

پشتیبانیش به من گفت اگر بد جا بزارید احساس درد میکنید

من از دیروز تا حالا چند بار تخلیه اش کردم یعنی هر بار اشتباه گذاشتم؟ شما لبه اش رو تا میکنی و داخل میکنی؟