2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری در مستاجری

556 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبین ما ۴ ماهه عروسی کردیم مستاجرم هستیم الان همه گیر دادن چرا بچه نمیارین بخصوص مامانم  خسته شدم دیگه نمیدونم چرا اصلا از بچه خوشم نمیاد از بچه بقیه خوشم میادا ولی اینکه خودم بچه دار شم اصلا متنفرم میشه کمک کنید چیکار کنم تخمدانام هم پلی کیستیکن میترسم اگه بعدا شوق بچه داریو داشته باشم دیگه بچه دار نشیم شوهرمم بچه خیلی دوست داره اوایل خیلی میگف بچه بیاریم من گفتم فعلا نمیخواد مستاجریمو اینا دیگه کمتر حرفشو میزنه الانم میدونم دوس داره ها ولی هر وقت به اینکه بخوام باردار شمو بچه و اینا حالم خیلی بد میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بهتره اول از لحاظ مالی توی جایگاه خوبی قرار بگیرین بعد اقدام به بچه دار شدن بکنین

کسی که بچشو دوست داشته باشه احازه نمیده توی این اوضاع مملکت به دنیا بیاد و سختی بکشه

مستاجری داریم تا مستاجری عزیزم 

یکی متاسفانه تو به اتاق ۲۰ متری مستاجره 

یکی تو برج واحد ۲۰۰ متری 

باید ببینی شرایط مالیت چطوره 

شرایط روحیت چطوره 

دلایلت برای بچه دار شدن چیه حرف بقیه که نشد دلیل 

زهد ریایی،جهل مقدس...
اگر پلی کیستیک هستید ریسک نکنید و اقدام کنید. به هر حال دیر یا زود باید بچه دار بشید دیگه. دنیای عال ...

چی مونده بشه؟همه بدبختن

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

4 ماه خیلییییییی زوده.... از مستقل شدنت لذت ببرررر😍😍 قشنگ بخور بخواب تفریح کن.. کلاس برو اگه دوس داری ... بچه بیاد همه چی تعطیل میشه چند سال اولش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

این که زوده یا دیر به خودت بستگی داره.هنوز ۴ماهه ازدواج کردی نزار حرف بقیه روت این قدر تاثیر بزاره و فکرت و مشغول کنه

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

سلام گلم بہ حرف ھیچکس گوش ندہ حتی اگہ مادرت باشہ تا وقتی کہ از ھمہ لحاظ آمادگی مادر شدنو داشتہ باشید بہ نظر من ۴ ماہ خیلی زودہ معمولا ۲ سال اول زندگی ۲ نفرہ باشید بھترہ