2777
2789
عنوان

پزشک زنان کرج

7611 بازدید | 23 پست

می‌خوام تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم،از اونجایی که تا حالا خیلی از دوستان تو نی نی سایت بهم کمک کردن.شاید صحبت بنده هم کمکی به شما کنه برای تصمیم گیری.من تو کرج دکتر زنان خیلی زیادی رفتم از جمله ۱کی رقیه عیدی،ایشون کاری کرد من گند بخوره به واژنم.فوق العاده دکتر بی مسئولیتی هستش و همیشه به بدی از ایشون یاد میکنم.گول مطب شلوغ بخوریم همین میشه دیگه.رقیه عیدی از بدترینای کرجه.بعد رفتم پیش الهه اردوخانی،دکتر خوبی بود ولی اطلاعات علمیش پایین بود.بعد رفتم پیش ملیحه قدس روحانی.ایشون هم معروف هستن ولی به شدت عوضی و پولکی.حتی زورش میومد درست معاینه کنه.حالم ازش به هم میخوره باعث شد زخم دهانه رحم به شدت سخت بگیرم.بعد ژیلا یاوری فوق العاده بداخلاق چید عنق اصلا واست توضیح نمی‌ده.خلاضه سرتونو درد نیاورم.الان بقیش هم میگم

آها ۱دکتری بود به اسم عباسی.اونم افتضاح بود.ایشون منو معاینه نمی‌کرد و باعث شد به خونریزی بیفتم.میگفت برو شناسنامه بیار ببینم ازدواج کردی یا نه.فکر کنم فاطمه عباسی.۶نفر با هم ویزیت میکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خلاصه کلی دکتر از کرج رفتم همه عوضی ولی ۱کیو پیدا کردم همیشه دعاش میکنم تموم دردهایی که بقیه دکتر زنان انداختن به جونم این درمان کرد.به اسم دکتر زهره پیشگاهی.

واقعا خیلی خوبه.آرامش میده.اصلا استرس نمیده.

دکتر زهره پیشگاهی واقعا تو کرج بهترینه

واقعا کارش خوبه؟ من دکترای کرج زیاد خوب نمیشناسم دخترم هستم برا تنبلی و نامنظمی پریود میخوام برم از اینایی که چند نفر با هم تجویز میکنه؟

چجوری عاشق خدا نباشم وقتی که به من گفت تو ریحانه‌ی خلقت منی😍💙لبیک یا دخت پیغمبر یا فاطمه زهرا(س)💚لبیک یا امیرالمومنین علی(ع)💚ایران جانم🇮🇷وطن مادرِ کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟

منم باردار نمیشدم و چند ماه رفتم پیش رقیه عیدی عجیبترین دکتری بود که دیدم ،اینهمه من رفتم پیشش اصلا صداشو نشنیدم فقط سرشو مینداخت پایین دارو مینوشت اصلا توضیح نمیداد که این دارو واسه چیته انگار واسه حرف زدنشم باید جدا پول ویزیت میدادیم

خلاصه کلی دکتر از کرج رفتم همه عوضی ولی ۱کیو پیدا کردم همیشه دعاش میکنم تموم دردهایی که بقیه دکتر زن ...

منم کرجم ممنون میشم آدرسشو بدی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خلاصه کلی دکتر از کرج رفتم همه عوضی ولی ۱کیو پیدا کردم همیشه دعاش میکنم تموم دردهایی که بقیه دکتر زن ...

فاطمه یعقوبی هم خیلی باحوصله و مهربونه قشنگ واست توضیح میده 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

منم کرج دکتر زیاد رفتم،تجربمومیگم شاید به درد دوستان بخوره،من دوسال برای بارداری تحت نظر دکتر شهناز صادقی بودم (مطبش فردیس )اصلا ازشون راضی نیستم وقت نمیزاشتن و توضیح نمیدادن هیچی،بعد رفتم پیش ملیحه قدس روحانی یه کم بهتر بود ولی بازم اون آرامش رو بهم نمیداد،بعد از اون سر بارداری رفتم پیش دکتر میترا کیان،ایشون واقعا وقت می‌زارن برای مریض،با اینکه من درمانگاه میرفتم ولی بازم مریض ها رو یکی یکی میدیدن،من خیلی راضیم ازش خدا راضی باشه،دکتر رقیه عیدی هم شنیدم یکی از آشناها رفته بود می‌گفت پولکی هستش ..و بیشتر برای مشکلات خاص میرن پیشش،امیدوارم به دردتون بخوره

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...