2777
2789

برو بخون میاری 

یه رتبه برتر انقدر درگیر چیزای منفی و حاشیه ای نیست به خدا 

برو بشین بخون یه مشاور خوب بگیر و از مجازی بکش بیرون خواهشا این چیزا به تو ربطی نداره تو باید وظیفه خودتو انجام بدی و تلاش کنی همین ! به خدا رمزش همینه چیز عجیبی نداره 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بخون میاری  یه رتبه برتر انقدر درگیر چیزای منفی و حاشیه ای نیست به خدا  برو بشین بخو ...

عزیزم پایم ضعیفه همش میترسم نکنه نرسم 

تلاش کنم یعنی چیکار کنم از چیا بگذرم همش میترسم بخونم سر جلسه کنکور یادم بره 

خب بنظرت باپایه صفر میتونم ؟

اگه برا سال آینده بخوای بخونی بع نظر من ن مگر اینکه ی مشاور خوب پیدا کنی و با برنامه پیش بری و واقعا تلاش کنی وگرنه سال آینده نمیتونی شاید دوسال دیگه با پایه صفر

عزیزم پایم ضعیفه همش میترسم نکنه نرسم  تلاش کنم یعنی چیکار کنم از چیا بگذرم همش میترسم بخونم س ...

ربطی نداره تو میخوای از پایه شروع کنی بخونی ! ببین من خودم کنکوری بودم خوب میدونم این راهو و حالت رو میفهمم الان اما میدونم همه ی این حسا واقعا مهم نیست! اگه بهش اهمیت بدی درگیر حاشیه و افکار منفی میشی و هرچی تلاش کنی هم نمی رسی و اینا بدون اگه الان نخونی سال بعدم نخواهی خوند 

از همین سوالا از همین افکار بگذر بشین بخون برنامه ریزی کن مشاور بگیر و بخون کار خاصی لازم نیست انجام بدی جز اینکه پشتکار داشته باشی زیاد بخونی سخت کوش باشی امیدوار باشی منظم باشی بدونی کی میخوابی کی بیدار میشی برنامه داشته باشی و هدفمند باشی و توکل کنی سه تا خ هم رعایت کنی خوابیدن خوردن خوندن 

همین 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

کار نشد نداره وقتی تمام تمرکز و وقتت و تلاشت رو بزاری براش میشه ، پایه ات صفره درست ولی برای اینکه تو کنکور موفق بشی فقط خوندن مهم نیس باید حتما مطالبی رو که میخونی مرور کنی تا بره تو حافظه بلند مدت بخصوص برای رشته انسانی که حفظیاتش زیاده ، اینجوری مطلبی که میخونی تثبیت میشه 

ربطی نداره تو میخوای از پایه شروع کنی بخونی ! ببین من خودم کنکوری بودم خوب میدونم این راهو و حالت رو ...

خب عزیزم من رشتم انسانیه فقط دانشگاه روزانه شهر کوچیک میخوام بااین وجود کارم سخت نیست