2777
2789

تک نیت یعنی چطوری؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بگیرم برات 😁

میگم میشه توضیح بدی تک نیتو چطوری میگیرن میخوام واسه خودم بگیرم ولی بلد نیستم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
به عشقم میرسم؟ اسمم مینا

((خالق آسمانها و زمین است ، از خودتان برای شما زوج هایی پدید آورد و از چهارپایان نیز جفت ها بیافرید ،شما را در این(زوجیت) تکثیر میکند،چیزی همانند او نیست،و اوست شنوای بینا))۱۱شوری... اینم تک نیت شما...همین الان دستاتو بگیر بالا و یه صلوات بفرست و سه بار بگو یا ارحم الراحمین به کسی که واسم تکنیت گرفت رحم کن و بلایی که طاقتشو نداره بهش نده بعدم صلوات بفرست و یه آمین بگو...تو شرایط خیلی بدیم ولی چشمم به تاپیک تو افتاد و برات این استخاره رو باز کردم ...