همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بند ناف با حرکت جنین دور گردنش می پیچه عزیزم به حرکت شما زیاد ربط نداره ... رو کمرم میگن نخوابید برای اینکه خونرسانی جنین درست باشه و به کمر خودت فشار نیاد...نگران نباش...حرکاتش رو بشمار اگه بالای ۲۸ هفته ای ...اگه تو یک ساعت چهار تا حرکت کرد نگران نباش ...
عزیزم یکم کتاب بخون اطلاعاتتو ببر بالا یکم هم منطقی فکر کنی مشکلت حل میشه به همین سادگیا که نیست بچه چیزیش بشه . استرس برات سمه پس فردا یه بچه غرغرو دنیا میاریا . خودتو با چیزای ارامش بخش سرگرم کن . بارداری که یه اتفاق نادر نیست همه تجربه کردن هیچیشون هم نشده . سر کارای سخت رفتن . با ایل و عشایر کوچ کردن . ... خبری که نیست
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچ خاطره خوبی ندارم همش استرس استرس دیونه شدم 😔وسواس فکری گرفتم انگار انشالله تا یه ماه دیگ زایمان ...
باور کن بچه ات هم دنیا بیاد وضعیتت همینه ، اونقدر تو بچه داری و رسیدگی بهش دچار وسواس میشی که حد نداره ، برو با چند نفر که سه چهار تا بچه دارن یه کم حرف بزن ببین اونا چطوری دارن سر میکنن ، من بعده به دنیا اومدن بچه هی استرس الکی میگرفتم بعد دیدم مردم چطوری سخت نمیگیرن منم سخت نگرفتم و راحت شدم