2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من 15 ماهشه هرکاری بخاد میکنه ب حرفم گوش نمیده

یبار چیزایی ارزشمندو زد شکستذداد زدم ترسید دیگ غلط بکنم داد بزنم اجازه دادم برینه تو خونه کیف کنه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

در وهله اول امن کردن محیط 

بی خیال تزیینی و وسایل شکستنی شدن که روش حساسی بشی و جمع شون بکنی 

اجازه تجربه با نظارت خودت مثلا چاقو آتیش بخاری یا هر چیزی که فکر می‌کنی خطرناکه ازش نگیییییر نمیدونی والد چقدر می‌تونه جسارت و اعتماد به نفس بچه رو نابود کنه با بکن نکن کردن و اجازه تجربه ندادن 

بذار تجربه کنه مثلا چاقو یا حرارت رو کمی تجربه کنه ، بعد با زبان بدن قوی بگو هووووف دااااغه ، چاقو تیزه و... حواست فقط بهش باشه آسیب نبینه تجربه کردن عالیه 

و در نهایت دور کردن وسیله از جلوی چشمش وقتی حواسش نیست جلوی چشمش دور نکن وسیله رو ها فقط وقتی حواسش نیست 

.
و یه بدی دیگه این‌که دست بزن داره و بچه های دیگه رو گاز میگیره  

دستاشو بگیر توی چشماش نگاه کن  بگو نه ما هیچ کسو نمی‌زنیم ، یا هیچ کسو گاز نمی‌گیریم ، طولانی مختصر مفید باید بگی ولی اگر نیاز داشت دوباره همین حمله رو تکرار می‌کنی  ، به ازای هر بار تلاشش برای زدن هر کس فقط همین کار رو می‌کنی و به هیچ وجه اجازه نمیدی بزنه حتی اگر تقلا کرد و گریه کرد اسمشو صدا کن آروم زیر چونه ش رو به سمت صورتت بگیر بگو فلانی جان توی چشمم نگاه کن ، ما هیچ کسو نمی‌زنیم پسرم یا دخترم 

.
دستاشو بگیر توی چشماش نگاه کن  بگو نه ما هیچ کسو نمی‌زنیم ، یا هیچ کسو گاز نمی‌گیریم ، طولانی م ...

شما سایت یا پیجی رو می شناسید در مورد تربیت کودک مقاله های خوب بزاره