من تازه فهمیدم ک حامله ام هفته چهارم هستم فردا باید پریود میشدم ک دیگ حامله ام ولی گاهی دل پیچه و درد پریودی میاد سراغم جوری کمیکم الان باید پریود شم عادیه اینا؟
بهش گفتم میگ خوبه همین ک بگیم دوباره مامان بایا شدیم میگ ب کسی ربطی نداره مگه کسی خرجشونو میده ک بخا ...
دقیقا
البته اگرم گفتن شما خودتو ناراحت نکن، فقط از داشتن دوتا کوچولوت لذت ببر
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره تلفنی باهاشون حرف میزنم.ولی اگ دیدمشون بهشون میگم ک فکنکنم ببینمشون اون موقع میگم.
بله بنظرم حضوری بهتره
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشالله.دوقلو نباشه خوبه😑چون قبل اینک بفهمم حامله ام خیلی خواب دوقلویی میدیدم ☹️
تعبیر بارداری، پول دار شدنه مگر اینکه رویای صادقه باشه 😁
هرچی خیره ان شاءالله همون بشه.
امیدوارم سربلندی بچه هاتونو ببینید عزیزم 💛
اخه من همه خوابام تعبیر میشه انشالله هرچی صلاح خداس همون میشه.مرسی عزیزدلم همچنین شما
ممنونم