2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 40 پست
مرسی عزیزم اخه کفت دوشنبه از بده بیاد

به سلامتی 

منظورم آزمایش بارداری نبود. آزمایش های مربوط به ویتامین و این چیزارو میده برات

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جان پس دومیه 😍😍اولی چندسالشه  اره بارداری ها میگن باهم متفاوته

اره عزیزم.اولی یک سال و پنج ماهشه ب همه نگفتم فقط شوهرم و خواهرام میدونن با مادرم.اخه خانواده شوهرم هی میکفتن میخای چ‌ کنی بد با شوهرم خودمون دوست داشتیم نمیدونم کی بهشون بگم ب نظرت کی بهشون بگم 

به سلامتی  منظورم آزمایش بارداری نبود. آزمایش های مربوط به ویتامین و این چیزارو میده برات

اهان اره حتما میرم وقتی از بارداری بدم چکاپ کاملم میدم باید جند ساعت ناشتا بود؟

اره عزیزم.اولی یک سال و پنج ماهشه ب همه نگفتم فقط شوهرم و خواهرام میدونن با مادرم.اخه خانواده ش ...

ای جان زنده باشه😍

مهم نیست چی میگن، هر موقع گفتی با اعتماد بنفس بگو عزیزم 

برای حرفایی هم که میزنن آماده باش، اما ناراحت نباش. لازم نیست جوابشونو بدی و خودتو اذیت کنی

بی خیال😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اهان اره حتما میرم وقتی از بارداری بدم چکاپ کاملم میدم باید جند ساعت ناشتا بود؟

معمولا ۱۰ تا ۱۲ ساعت، بازم بستگی به آزمایش داره. از آزمایشگاه  یا خود دکتر بپرس عزیزم 

ای جان زنده باشه😍 مهم نیست چی میگن، هر موقع گفتی با اعتماد بنفس بگو عزیزم  برای حرفایی هم که ...

مرسی عزیزدلم.خب چی بگم بگم من حامله ام یا بگم دوباره مامان بابا شدیم 

مرسی عزیزدلم.خب چی بگم بگم من حامله ام یا بگم دوباره مامان بابا شدیم 

بنظرم جمله دومی بهتره

بازم از همسرت بپرس چون بالاخره روحیه خانوادشو بهتر میدونه 

بنظرم جمله دومی بهتره بازم از همسرت بپرس چون بالاخره روحیه خانوادشو بهتر میدونه  

بهش گفتم میگ خوبه همین ک بگیم دوباره مامان بایا شدیم میگ ب کسی ربطی نداره مگه کسی خرجشونو میده ک بخان حرف بزنن

۱۷هم عروسی جاریمه میخام اونجا بهشون بگم 

به دلخوشی

بازم اگر قراره زودتر ببینیشون یه مشورت کن با شوهرت شاید بهتر باشه قبلش بگی

به دلخوشی بازم اگر قراره زودتر ببینیشون یه مشورت کن با شوهرت شاید بهتر باشه قبلش بگی

اره تلفنی باهاشون حرف میزنم.ولی اگ دیدمشون بهشون میگم ک فک‌نکنم ببینمشون اون موقع میگم.