من تازه فهمیدم ک حامله ام هفته چهارم هستم فردا باید پریود میشدم ک دیگ حامله ام ولی گاهی دل پیچه و درد پریودی میاد سراغم جوری کمیکم الان باید پریود شم عادیه اینا؟
منظورم آزمایش بارداری نبود. آزمایش های مربوط به ویتامین و این چیزارو میده برات
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای جان پس دومیه 😍😍اولی چندسالشه اره بارداری ها میگن باهم متفاوته
اره عزیزم.اولی یک سال و پنج ماهشه ب همه نگفتم فقط شوهرم و خواهرام میدونن با مادرم.اخه خانواده شوهرم هی میکفتن میخای چ کنی بد با شوهرم خودمون دوست داشتیم نمیدونم کی بهشون بگم ب نظرت کی بهشون بگم
اره عزیزم.اولی یک سال و پنج ماهشه ب همه نگفتم فقط شوهرم و خواهرام میدونن با مادرم.اخه خانواده ش ...
ای جان زنده باشه😍
مهم نیست چی میگن، هر موقع گفتی با اعتماد بنفس بگو عزیزم
برای حرفایی هم که میزنن آماده باش، اما ناراحت نباش. لازم نیست جوابشونو بدی و خودتو اذیت کنی
بی خیال😁
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اهان اره حتما میرم وقتی از بارداری بدم چکاپ کاملم میدم باید جند ساعت ناشتا بود؟
معمولا ۱۰ تا ۱۲ ساعت، بازم بستگی به آزمایش داره. از آزمایشگاه یا خود دکتر بپرس عزیزم
مرسی عزیزدلم.خب چی بگم بگم من حامله ام یا بگم دوباره مامان بابا شدیم
بنظرم جمله دومی بهتره
بازم از همسرت بپرس چون بالاخره روحیه خانوادشو بهتر میدونه
بازم اگر قراره زودتر ببینیشون یه مشورت کن با شوهرت شاید بهتر باشه قبلش بگی