خدا خودش میبینه. زندگی پس از زندگی رو ببینین اون قسمت که شوهره بداخلاق یه زن خدا ادبش کرده. خودش میگه من زنمو خیلی اذیت میکردم همیشه بهم میگفت به خدا واگذارت میکنم .
باور کنیم خدا میبینه و میشنوه. شوهر خودمم بهم زور میگه ولی منم تصمیم گرفتم جوش نزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چی بگم خواهر سه ساله خانوادمو ندیدم منو محروم کرده نه زنگی نه دیدنی هر وروز میاد منو به باد فحش گاهی وقتا کتک که تو بهاشون در ارتباطی بهم تهمت خیانت میزنه هر کاری که دلش میخواد میکنه منم همیشه واگزار کردم به خدا دلم از دستش خونه مجبورم بخاطر بچه هام بسوزم بسازم
انشاالله عاقل شه.به اونجاها نکشه.شماهم راحت زندگی کنی
ایشالله. که عاقل بشه. من برای زندگی معمولی باید جوش بزنم. شاغلم برای گرفتن یکم از حقوقم اونقد حرف شنیدم مجبور شدم برم خونه بابام ابروم بره تا یذره حقوقمو بده. طلاقم به این راحتیا نیست. چون بچه دارم. همیشه برای یه اشتباه کوچیک بهم میگه نکبت😭😭منی که شاعلم خرجم با خودمه بیشتر حقوقم دستشه
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان