2777
2789
عنوان

چراغ دل شوهرت رو روشن کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که هروقت پدرمادرا بچه هاشون میزارن جایی میفهمنن برنامه دارن🤣 ولی اول ازدواج باید این لذت تنهای ...

کار خوبی میکنی ولی ازونور باید سن پایین ازدواج کنی حسرت مجردی میمونه رو دلت😂😂😂کلا هر جارو بگیری یه جای دیگش میزنه بیرون

روانشناس هر کسی خودشه عزیزم چون خودت درون اون خونه ای آدما همدیگر نمیشناسن یادمه یه روز پیش یه مشاور خانواده بودم گفت شوهرتون تشنه بزار له له بزنه برات منم گفتم چشمه مگه مال بابامه یکی دیگه پیدا میشه یه لیوان آب بده دس شوهرم یا همین که میگن گاهی از شوهرت دور شو نع عزیزم ب نبودت عادت میکنه و وقتی هستی میگه چی میشه بره یکم دور دور اینو بدون مردا خییییلی دوست دارن حس ریاست داشته باشن حس قدرت تویه خونه آخه بیرونه خونه خودشون در کارشون قدرتی ندارن من به مشاور گفتم شوهرم پادشاه خونه میکنم گفت اشتباهه دیگه ب خواستهات گوش نمیده گفتم وقتی اون پادشاهه من ملکم پس باید پادشاهش کنم تا به قدرت برسم

روانشناس هر کسی خودشه عزیزم چون خودت درون اون خونه ای آدما همدیگر نمیشناسن یادمه یه روز پیش یه مشاور ...

شوهر من ۳ ساله جاش جداس 

هر از گاهی من میرم پیشش

هر از گاهیم اون با دعوا میاد پیشم 

وقتیم پیش همیم کونمونو میکنیم سمت هم می‌خوابیم 

ینی می‌خوام بگم خیلی خراب کردیم 

الآنم زیاد با هم حرف نمی‌زنم فقط روزمره 

دعوام بشه به خاطر بچه زیاد کشش نمی‌دیم

مثلاً دعوا نصفه مونده ما عین خیالمون نیس

می‌دونی چی میگم؟؟

شوهر من ۳ ساله جاش جداس  هر از گاهی من میرم پیشش هر از گاهیم اون با دعوا میاد پیشم  وقت ...

اره فدات چرا اجازه میدی بت دعوا بیاد خواب اون پشتش به تویه تو چرا انگار دوست داری یکی جاتون بگیره خانمای گل یه سیاست بزرگ میگم  کسی نمیدونه پس خوب آویزه گشتون کنید مردها وقتی سرشون گذاشتن رو بالش بعد ۵الی۱۰دقیقه برید رو سرش خودش ب خواب زده و باهاش دردو دل کنید یا ابراز علاقه مثال.....چرا وقتی عاشق یه نفری همون یه نفر آنقدر کاراش برات مهمه کاش عاشقت نبودم اما نمیشه دل و ذهنمو درگیر خودت کردی و ....