2777
2789
عنوان

چراغ دل شوهرت رو روشن کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 50 پست
چه کتاب بیخودی همیشه هم کتابا درست نمیگن چون شرایط همه یکسان نیست 

اصلا نمی‌فهمیدم چی میگه 

راستش اهل کتاب خونی نیستم 

اینم گرفتم مثلا روابطمونو بهبود بدم که باید  دو طرفه باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه ی اسی

ی فیلمی بود ایرانی ک پسره فک کنم ی نوزاد پیدا میکنه یا خاهرش بوده دقیق یادم نیست میره میزاره در خونه ی ادم پولدار اونا بزرگش میکنن بعد همون پسره همیشه مراقبشه قایمی بعد فک کنم ی پسره مزاحم دختره همش میشده یا دختره هم عاشقش بوده چسره ازیتش میکنه بعد همون پسره ک مراقب دختره بود میره با پسره دعوا میگیره و پسره و دوستای پسره اون یکی پسررو چاقو میزنن و میمیره کسی میدونه لطفا بگه اسم فیلمشووووو

با اجازه ی اسی

ی فیلمی بود ایرانی ک پسره فک کنم ی نوزاد پیدا میکنه یا خاهرش بوده دقیق یادم نیست میره میزاره در خونه ی ادم پولدار اونا بزرگش میکنن بعد همون پسره همیشه مراقبشه قایمی بعد فک کنم ی پسره مزاحم دختره همش میشده یا دختره هم عاشقش بوده چسره ازیتش میکنه بعد همون پسره ک مراقب دختره بود میره با پسره دعوا میگیره و پسره و دوستای پسره اون یکی پسررو چاقو میزنن و میمیره کسی میدونه لطفا بگه اسم فیلمشووووو

دقیقا منم ازش ناامید شدم  یه مدتیه سرد شده ازم نمیدونم چرا

یکی حرف خوبی میرد می‌گفت 

اوایل ازدواج که هم دیگه رو دوست داریم وقتی چند جا به حرف ما گوش نمیده یا کاری میکنه ما خوشمون نمیاد ،میریزیم تو خودمون چیزی نمی‌گویم 

چند وقت بعدش از ما انتقاد میکنه ما میایم توضیح میدیم که دعوا و بحث بالا میگیره

بعدش که خسته میشیم از زندگی و دعوا و طرف ،میگیم دیگه درست نمیشه سکوت میکنیم حسابش نمیکنیم