2777
2789
عنوان

چجوری بعضیاتون انقد فرز و زرنگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز اشپزخونه ریختم بهم و شستم جمع کردم الان از بدن درد خوابم نمیبره😭

خوشبحالت من میخاستم جمع کنم این هفته ک  دیروز خوردم زمین کمر دردم ناجور خدا خواست کمرم نشکست وسالمم

ان شاالله که خدابهت سلامتی بده عزیزم ولی اگه وسواس هستی زودتر یک فکری کن.بدن آدم داغون میشه

شوهرم وسواسیه و مسئولیت دوتا خونه با منه

شاغل هم هستم بچه کوچیک هم دارم توی بیست و چهارساعت نهایتا چهار پنج ساعت میخوابم همش به زور کافئین بیدارم

بهت افتخار میکنمواقعا میشه روشتو بگی  

قربونت عزیزم.به محض خوردن شام سریع ظرفهارو میشستم و جابه جا میکردم .زمانیکه همسرم داشت تلویزیون تماشامیکرد مواداولیه ی شام فردا رو آماده میکردم در کنارشم باهمسرم‌چای میخوردم.همیشه میگه تو ازاول هم هیچوقت سریال ها رو تماشانمیکردی گوش میدادی😃😃😃اکثر روزهامیشد اصلا باتلفن صحبت نمیکردم.حالا نظر شخصی منه بقیه رو نمیدونم ولی معتقدم باتلفن صحبت کردن‌ و زیادتلویزیون دیدن وقت رو هدرمیده.اول هم تمرکزم روی کارهای مهمتربود.گازاینارو همزمان که غذام داره اماده میشه پاک میکردم.درسهارو هم بیشتر سرکلاس یاد میگرفتم موقع امتحان ترم فقط مرور

اوخ دمت گرم بخدا. منم گوشی دست نمیگیرم اما کنده کارهام.الان داخل کابینتهامو تمیز کردم روزنامه چسبون ...

یه اهنگ باز کن شروع کن کارکردن یهو میبینی تموم شد.برعکس خواهر من خیلی کنده پاشع یه سفره جمع کنه ۱ساعت میکشه من اصلا نمیتونم اونطوری باشم دستع خودم نیس

خدایا شکرت❤
خوشبحالت من میخاستم جمع کنم این هفته ک  دیروز خوردم زمین کمر دردم ناجور خدا خواست کمرم نشکست وس ...

فداسرت جونت سلامت .خوب میشی تمیز میکنی حالا وقت زیاده .من انقد سر پا هستم اخر هفته قرار برم پاشنه پامو جا بندازم در رفته یکساله درد میکنه

خب عزیزم برنانه بچین برای کارات و هر کدوم رو که انجام دادی رو تیک بزن، این بعث میشه که هورمون اندروف ...

اتفاقا سالهاست عادت دارم عزیزم دفترچه میگیرم قبل خواب کارهامو حتی غذای فردامو مینویسم.حتی از اینکه صبح ک پاشدم اول آب چایی بزارم😁آره نگاهکردن ب لیست کارها انگیزه فرز شدن میده

اینو خیلی درست میگیا...بعضی از فرزها الزاما ادمهای خیلی تمیزیم نیستن فقط زود مرتب و جمع میکنن...دیدم ...

من خودم عین توام

مامانم برعکس. ۳سوته ظرف میشوره، میپزه، مرتب میکنه،درس میخونه، خواب و نماز و جارو و..... ولی دیدم ظرفش کثیفم بوده لابلاش و..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فداسرت جونت سلامت .خوب میشی تمیز میکنی حالا وقت زیاده .من انقد سر پا هستم اخر هفته قرار برم پاشنه پا ...

فدات منم همینم اصلا نمیتونم یه جا بند بگیرم همش سرپام انشاالله خوب بشی اجی 

وایی نکن این کارو خودتو نابود میکنی ببرش دکتر 

نابود شدم دیگه.تقریبا عادت شده این سبک زندگی.از روی لجبازی کارمم ول نمیکنم...برا درمانم که میریم و میایم ولی فعلا نتیجه ندیدم