2777
2789
عنوان

چجوری بعضیاتون انقد فرز و زرنگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میرسی چند ساعت درس چقدکار خونه و دانشگاه ؟ ببخشید چی میخونی 

منم تازه عروس که بودم هم شاغل بودم هم دانشجوی ارشد بودم هم ازهمه مهمتررر بامادرشوهر دریک ساختمان😃😃😃😃

فکر کن...همش زیر ذره بین

من اگه بگم چقدررررررر حمالی میکنم صبح تا شب باورتون نمیشه.خودمم نمیدونم از کجا میارم این توانو.البته ...

ان شاالله که خدابهت سلامتی بده عزیزم ولی اگه وسواس هستی زودتر یک فکری کن.بدن آدم داغون میشه

موفق باشی عزیزم ازدواج کردی بعد کنکور قبول شدی ؟ چطور هم به کدر خونه میرسی هم ب درس و دانشگاه

فدات دانشگاه ک زیاد کاری نداره فقط ۲ روز در هفته میرم دانشگاه 

درسم فقط موقعه امتحانا میخونم

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋
من اصلا تنبل نیستم یکاریو شروع کنم حتما باید تا ناهار تموم کنم و گوشیم دستم نمیگیزم وقتم هدر بره .کل ...

اوخ دمت گرم بخدا.

منم گوشی دست نمیگیرم اما کنده کارهام.الان داخل کابینتهامو تمیز کردم روزنامه چسبونم اما به اضافات رو کابینتا ک نگاه میکنم جونم بالا میاد میگم وای چجوری جمعشون کنم

خب عزیزم برنانه بچین برای کارات و هر کدوم رو که انجام دادی رو تیک بزن، این بعث میشه که هورمون اندروفینت بره بالا!

اندروفین باعث میشه که انگیزت بیشتر بشه و بیشتر تلاش کنی