2777
2789
منظورت دومیلیون چهارصد؟ اگه اره که ۲۰فوت هم که نمیتونی باهاش بگیری 

فوت چیه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت دومیلیون چهارصد؟ اگه اره که ۲۰فوت هم که نمیتونی باهاش بگیری 

اره یعنی نمیشه بگیرم خوب چیکارکنم حداقل کمی زیاد بشه 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
پارسیان بگیر عزیزم

پارسیان چیه؟ 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

چیکار کنم ک حدقل پولم زیاد بشه همینم ب سختی پسنداز کردم گفتم طلا بخرم از دستم نره تا انشاالله درمانی برای چشم پسرم پیدا بشه

چرا نمیتونه😑😑😑😑جو ندین راحت۵۰۰سوت می‌تونه بگیره

عزیزم خبر نداری من دایم طلافروشی داره همش اونجام نشستم هرچیز کوچلویی رو همینجوری وزن میکنم تاحالا ب قیمت ۳تومن هم پیدانکردم بااینکه خیلی ریز ورقه ای هستن جو چی دیگه .عفت کلام داشته باشید بنده خداالکی بره طلافروشی بگه ۲۴۰۰دارم 

ذرامدتون چقده؟چیکاره هستین اره گلم پارسیان بخر

هیچی خانه دارم هیچ درآمدی ندارم این پولم شوهرم میداد ک برم آرایشگاه یا لباس بخرم اما من تو خونه خودم اصلاح میکردم و لباس از دوستام میگرفتم ک پولمو پس انداز کنم