2777
2789
هیچی خانه دارم هیچ درآمدی ندارم این پولم شوهرم میداد ک برم آرایشگاه یا لباس بخرم اما من تو خونه خودم ...

خب ماهانه بهت پول نمیده؟شوعرت چیکارس.ازش ماهاته بگیر مثلا یه تومن

عزیزم خبر نداری من دایم طلافروشی داره همش اونجام نشستم هرچیز کوچلویی رو همینجوری وزن میکنم تاحالا ب ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید من برا درمان چشمای پسرم بايد پول جمع کنم حدقل راهنمایی کنید ک چیکار کنم ک حدقل پولم زیاد بشه 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خبر نداری من دایم طلافروشی داره همش اونجام نشستم هرچیز کوچلویی رو همینجوری وزن میکنم تاحالا ب ...

سوت می‌دونی چیه بر حسب وزن طلا رو میفروشن  ۵۰۰سوت میشه چقد ؟؟؟

دایی شما حتما اونقدر اجرت می‌کشه ک سر ب فلک می‌کشه وگرنه من ی گوشواره ۱/۳۰۰سوتی گرفتم۳/۲۰۰

خب ماهانه بهت پول نمیده؟شوعرت چیکارس.ازش ماهاته بگیر مثلا یه تومن

ن بابا کل حقوقش 6میلیون هس ک اونم اجاره خونه و وام و خرج های دیگه اینی ک بهم میده زوری میده این پولو من ب سختی توی این هفت ماه تونستم جمع کنم اونم از قایمکی بخدا لباس دست دوم هادوستامو میگیرم بپوشم ک بتونم حدقل ی پولی پس انداز کنم 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
عزیزم میشه منو راهنمایی کنید من برا درمان چشمای پسرم بايد پول جمع کنم حدقل راهنمایی کنید ک چیکار کنم ...

درسته که بهترین راه طلا خریدنه که بتونی سود کنی  ولی عزیزدلم پولت خیلی کمه اگه بتونی کمی بیشترش کنی که حداقل یه پلاک کوچولو بگیری درضمن از۱۵ اردیبهشت طلا قراره ۳۷۰۰بشه گرمی

ن بابا کل حقوقش 6میلیون هس ک اونم اجاره خونه و وام و خرج های دیگه اینی ک بهم میده زوری میده این پولو ...

الهی بگرذمت.خب خودش چرا برای چشمای بچتون حرص نمیخوره؟و پول نگه نمیداره.خدا هست.توکل کن از ته دلت

درسته که بهترین راه طلا خریدنه که بتونی سود کنی  ولی عزیزدلم پولت خیلی کمه اگه بتونی کمی بیشترش ...

از این بیشتر نمیتونم جمع کنم اگه همینم ببینه میبردش

سوت می‌دونی چیه بر حسب وزن طلا رو میفروشن  ۵۰۰سوت میشه چقد ؟؟؟ دایی شما حتما اونقدر اجرت می‌کش ...

گناه کسیو نشور داییم هم مث بقیه طلافروشا فرقی نمیکنه .قضاوت کارتونیست .

ببخشید میپرسم ولی کارشوهرت چیه که اینقد حقوقش کمه بنده خدا

توی ی دندان پزشکی کار میکنه و بعد از ظهر هم با متور کار میکنه ولی بخدا ب هیچی نمیرسه با این اجاره خونه و وام ها

از این بیشتر نمیتونم جمع کنم اگه همینم ببینه میبردش

حالا فردا یه سربرو طلافروشی انشالله که بشه کاری کرد خدالعنتشون کنه کدوم شهری اگه نزدیک بودی میگفتم بیا مغازه دایی طلابدون اجرت بگیر چون مغازش یه سمتش فقط طلای بدون اجرت هست

الهی بگرذمت.خب خودش چرا برای چشمای بچتون حرص نمیخوره؟و پول نگه نمیداره.خدا هست.توکل کن از ته دلت

اصلا پولش نمیرسه ک بخواد پس انداز کنه تا الانم کلی وام و پول قرض گرفته