2777
2789
چه شیافی؟

با شما نبودم عزیزم با اون دوستمون بودم که گفتن خونریزی دارن شیاف پروژسترون گفتم بزاره 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

دوستان اگه مشکل پرولاکتین دارین به هیج وجه به هیج وجه پیاز درمانی نکنین 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف میزارم ولی نمیدونم کی برم سونو اون گفت دوهفته بعد بیا ک میشه ۶ هفته ولی میگن تو ۶هفته قلب تشکیل ...

هر ۱۲ ساعت بزار ان شاالله که واست بمونه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ممنون عزیزم توکل ب خدا

فقط چون خونریزی داری مقعدی بزار ، واژینال نزار خوب نیست

چجوری بفهمیم که داریم؟

آزمایش هورمونی که دکتر مینویسه انجام میدین اکه هورمون شیری یا همون پرولاکتین بالا باشه پیازدرمانی سمه واسش بدترش میکنه

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
برام دعا کنید بچه ها دارم نا امید میشم دیگه خیلی شرایط روحیم خرابه

ایشالا عزیزم به زودی مامان بشی و تاپیک بزنی نا امیدی بد ترین درده نا امید نباش اصلا منم امیدم فقط به خداست 

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش

سردی و ترشی موقع پریودی نخور موقع پریودی حمام نرو دستشویی که میری آب به خودت نگیر با دستمال خودت پاک کن رحم باز هست آب می‌ره بالا باعث تنبلی و کیست میشه موقع ظرف شستن پیش بند ببند که آب رو شکمت نریزه 

زنیان رازیانه تخم شوید آسیاب کن صبح ناشتا وشب یه قاشق بخور آب بکن پشتش 

عسل با سیاه دانه درست کن بخور 

آزمایش ویتامین دی بده اگر ویتامین دی پایین باشه برو دکتر تا بهت دارو بده حتما چک کن

روزی بیست دقیقه پات بزن به دیوار طوری که باسنت بچسبه به دیوار خون رسانی به رحم و تخمدان میشه 

هر روز یا شبا حوله گرم کن بزار رو زیر شکمت بعد روغن زیتون سیاه دانه بزن ماساژ بده یه قطره بریز داخل نافت بهد با پلاستیک یا سلفون رو شکمت ببند بعدم با یه شال روش ببند تا رحم‌و تخمدان گرم بشه 

از ژیلت استفاده نکن از نوره استفاده کن 

زنجفیل دارچین زیره آویشن اسطوخودوس بابونه دم کن روزی دو سه تا لیوان بخور 

خودت رو لاغر کن ورزش کن قرص متفورمین بخور باعث میشه چربیهای دور شکم و تخمدان آب بشه 

برنج که مپرس زیره بزن بهش پنیر که میخوای بخوری زیره بزن بخور 

چند ماه این کار رو بکن

[QUOTE=276725978]دوستان اگه مشکل پرولاکتین دارین به هیج وجه به هیج وجه پیاز درمانی نکنین [/QUOTE بد ...

اره عزیزم من نمیدونستم سه ماه افتادم به خونریزی مگه قطع میشد آخر سر با کلی قرص که گرونم بود مشکلم حل شد