2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم دوسال و نیم طول کشید باردارشم میرفتم دکار فقط کلومیفن و لتروزول میداد

دیگه سری آخر بهم آمپول داد تخمکام رشد کردن بعدم رفتم سونو و تخمکای خوبی داشتم امپول داد زدم ازاد شدن و باردار شدم

توام امپول زدی؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

کاهش وزن. پیاده روی. مصرف گرمیجات. حذف کامل سردیجات. مصرف عسل و سیاه دانه. ماساژ کردن تخمدان و. رحم. دردوران پریودی با روغن سیاه دانه. مصرف مایعان فراوون مخضوصا آب. از روز اول. پریودی تا چهارده مصرف ژل رویال. وکلی چیز دیگه اینا تجربیات خودمه

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
نه چجوریه؟

تو نت بزن درمان نازایی با پیازدرمانی یه پروفسور با پیاز درمانی کلا مریض های نازایی رو درمان کرده

خودم یه دوره انجام دادم عالی بود

امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر

دراز نشست باعث میشه تخمدان‌ها به کار بیفتن  خیلی تاثیر گذاره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

عزیزم دکتر رو ول کن مستقیما برو یک مرکز ناباروری اونجا هم خانم هم اقا برسی میشن و مستقیما وارد سیکهای درمانی می کنند منم چند سال وقتمو با دکتر زنان هدر دادم اما سر ۶ ماه که رفتم مرکز پسرم رو باردار شدم باز برا دومی هم شروع کردم.ان شالله به زودی خدا فرزندان سالم و صالح بهت عطا کنند😍🙏🙏🙏

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

منم تنبلی داشتم یک سال اقدام کردم ولی مرتب ن

بعد تصمیم گرفتم ک کلا اقدام و بزارم کنار خسته شده بودم گفتم رژیم بگیرم بعد اقدام کنم ...دارو گیاهیم مصرف کرده بودم قبلا

تااینکه ی سری از دستمون در رفت و سریع رفتم شستم ک نگیره چون شرایط اقدام و رعایت نکرده بودیم

تااینک ماه بعد دیدم حالم بده و بیبی مثبت شد 😊😑 دوتامونم کپ کرده بودیم ک اقدام میکردیم مرتب نمیشد ی شب درمیون بعد با ی اشتباهی ک ثانیه ای رفتم شستم گرفت 😑 خواستم بگم تهش همه چی دست خداست ... به موقش یه جوری مثل من قافلگیرت میکنه ک توش میمونی 😊😢

دوفاستون لتروزل اناهیل متفورمین کلومیفن

منم دوفاستون و متفورمین استفاده کردم الانم فرتیل سی ام داده واسه یک ماه خدا کنه جواب بده با یه پودر اوزیویتال اگه اشتباه نکنم اسمش این بود روزی دو ساشه با متفورمین

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش
شیاف بزار هر روز سوره حجرات و الحاقه رو بخون 

شیاف میزارم ولی نمیدونم کی برم سونو اون گفت دوهفته بعد بیا ک میشه ۶ هفته ولی میگن تو ۶هفته قلب تشکیل بشه هم معلوم نمیشه موندم برم یانه