2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

341 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها اگه کسی هست میشه زودی بیاد یسوال دارم خیلی دوست دارم ناخن بکارم اما همیشه برام سواله ک کسایی ک ناخن میزارن مخصوصا ناخن بلند توی دستشویی رفتن آیا ب مشکلی بر نمیخورن یا توی حمام یا آشپزی کردن اگر کسی تجربه کاشت ناخن داره ممنون میشم بهم بگید من قصد جسارت ب کسایی ک ناخن میزارن رو ندارم فقط میخوام بدونم ک اگر مشکلی نیست منم انجام بدم چون وسواسی هستم 

دیروز ی خانوم رو تو مترو دیدم از این ناخن های بلند گذاشته بود ک شیطونی هستن و تیز واقعااا برام سوال شد 

مثلا اگر جوش بزنم بعد میشه فشار داد یا توی حمام کف سر زخم نمیشه موها رو نمی‌کشه یا تو دستشویی برای شست و شو مشکل ایجاد نمیشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چه مجبوری اونجوری بلند منم مبخام بکارم ولی خیلی کوتاه و طبیعی باشه دوس دارم میگم شما پرسیدی هزینش چقد میشه ؟

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

دسشویی دستمال هست دیگ چرا با دست اخه🤢🤢

اماکثیف میشه قطعازیرناخن اگ زیادبلندباشه ک بایدتمیزکنی دیگ بشوری و زیرشونوتمیزکنی

مراقب هم باشی محکم ب چیزی نکشی دربیادیابشکنه

کلاناخن کوتاه کاشت شیک تره بلند بلندهم دیگ ترندنیس

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
دسشویی دستمال هست دیگ چرا با دست اخه🤢🤢 اماکثیف میشه قطعازیرناخن اگ زیادبلندباشه ک بایدتمیزکنی دیگ ...

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک میکنیم تمیز نشدیم چیی

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
جوش بترکونی؟ من تو حالت عادی ناخنام اینکارو نمیکنم 

من فشار میدم اگر جوش بزنم و نمیزارم رو پوستم باشه البته مثل قبلا جوش نمیزنم اما خوب یوقت پیش میاد ک مثلا آدم بخواد بره جایی ی جوش خیلی تو چشم باشه برا همین پرسیدم 

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک ...

والا

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
تو دسشویی مگه خودتون رو چنگ میزنید عجب ها

سلام من یزره وسواس دارم زیاد خودمو میشورم وگرنه چنگ نمیزنم😅ببین من واقعا برام سواله و یکی از معضلات هست دلم میخواد ناخن بزارم اما میگم یوقت میرم دستشویی چیز زیرش نره یا بوی بد نگیره اگر کاشت انجام دادین ممنون میشم راهنماییم کنید خصوصا الان ک دم عیده و همه میکارن ناخن

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک ...

چرا اما چنگ نمیزنم بادست ک صدابشقاب بده😐🤦‍♀️بعضیاببخشیدا فکرمیکنن بایدبادست پاککنن

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز