2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست
جوش بترکونی؟ من تو حالت عادی ناخنام اینکارو نمیکنم 

خوب من قبلا جوش میزدم الانم هر از گاهی میزنم جوش یوقت آدم میخواد بره جایی مهمونی جوش تو چشم هست مجبوره فشار بده میشه اینکارو انجام داد؟ 

عزیزم ناخن میکاری چاقو که نمیکاری سرتو زخم کنه   عجبا😂😂

شوخی به کنار من که پارسال کاشت کردم اصلا خوشم نیومد چون مثل شما وسواسی بودم بعد دستشویی راحت ده دفیقه با آب و مایع میشستم😢😢به نظر من ناخن طبیعی و کوتاه خیلی هم عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اما چنگ نمیزنم بادست ک صدابشقاب بده😐🤦‍♀️بعضیاببخشیدا فکرمیکنن بایدبادست پاککنن

والا من میشورم خیلی و خوب با دست و آب پاک نکنیم با دستمال خالی ک نمیشه خارجیا اگر با دستمال انجام بدن روزی یبار میرن حمام میگم ک آجی شما کاشت کردی تاحالا چجور انجام میدی اگر موردی نداره بهم بگو لطفااااا

خب چه مجبوری اونجوری بلند منم مبخام بکارم ولی خیلی کوتاه و طبیعی باشه دوس دارم میگم شما پرسیدی هزینش ...

اتفاقا خودمم نظرم روی کوتاه هست اما برام سواله ک اگر بلند بزارم مشکلی ایجاد نمیکنه ی آشنا ها ما میگفت یبار از این شیطونی بلند ها گذاشتم نتونستم کارتمو از عابر در بیارم 🙄ولی من چون آشنا بود نتونستم ازش سوالای تو ذهنمو بپرسم گفتم یوقت فکر میکنه منظور بدی دارم 

والا من میشورم خیلی و خوب با دست و آب پاک نکنیم با دستمال خالی ک نمیشه خارجیا اگر با دستمال انجام بد ...

عزیزم باهمون اب پاک میشه

بعدم اگ با دست باشه باناخن ک نمیاری

با وسط بند انگشت تمیزکنی 

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
دسشویی دستمال هست دیگ چرا با دست اخه🤢🤢 اماکثیف میشه قطعازیرناخن اگ زیادبلندباشه ک بایدتمیزکنی دیگ ...

خوب اول آدم خودشو باید بشوره بعد با دستمال خشک کنه بعد یسوال دیگه اینکه مثلا صورت رو ک می‌شویم گوشه چشممون رو بخوایم دست بزنیم زخم نمیشه یا تو حموم مورو اذیت نمیکنه 

خوب اول آدم خودشو باید بشوره بعد با دستمال خشک کنه بعد یسوال دیگه اینکه مثلا صورت رو ک می‌شویم گوشه ...

ببین بلند ک باشه بخای بخارونی زخم میشه

بخوای موهاتو بشوری گیرمیکنه ب موهات قطعاا مگ با کف دست بشوری موهارو

من باشم کوتاه میکارم

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
کجا انجام میدن 

الان همه آرایشگاه ها کاشت ناخن انجام میدن تو شهر ما که این قیمته ولی به نظر بنده درسته از نظر ظاهری خوبه ولی من اصلا باهاش راحت نبودم و یبارم وقع توپ بازی توپ خورد نگو ناخنم شکسته و من نفهمیدم سیاه شده بود کلا ناخنم

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک ...

واااای دقیقا من آنقدر میشورم ک تا توی بدنمم تمیز بشه یوقت بو بد ندم بعدم دستمال تازه یوقتا حس میکنم تمیز نشدم 😅بعد اینکه برای رابطه مقعدی اگر خواستیم انجام بدیم چجوری توی بدنمون رو تمیز کنیم ک کثیف کاری نشه کسایی ک ناخن میزارن چجور انجام میدن یعنی 🙏 بچه ها من اینا معظلاتم هست و اصلا هیچ قصد بی ادبی ندارم و لطفا تورو خدا یکی واضح توضیح بده ممنون 

عزیزم ناخن میکاری چاقو که نمیکاری سرتو زخم کنه   عجبا😂😂 شوخی به کنار من که پارسال کاشت کردم ...

😅😅😅😅درسته اما یعنی اینا ک بلند میزارن چجوری میشورن 

دقیقا من از همین افراد ک تو دستشویی ی ده دقه باید خودمو بشورم برا همین میگم معظل بزرگه برام و اگر کاشت کنمم احتمالا کوتاه کوتاه کاشت کنم