2777
2789
عنوان

اردیبهشتیا سرور ماها😌 متولد چه ماهی هستین؟ نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه اردیبهشتی سوزنش گیر کرده رو رگ لجبازی ول نمیکنه کنارمه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

سوم اردیبهشت سال شصت ویک شمسی,ساعت چهار بعد از ظهر

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

آبانیم خیلی مهربون وخوشدل ولی وای به روزی که ازیکی بدم بیادیعنی حدوسط نداره یاواقعایکیودوس دارم یابشدت بدم میادواینکه کنارگذاشتن آدماخیلی برام راحته ولی واقعامهربون وصادق ودلپاک ترازخودم ندیدم

من تیرماهی هستم خصلت خوبم اینه که قلب مهربونی دارم صاف و صادق . اگر کسیو دوست داشته باشم از جون مایه میزارم ولی کلا آدم سردی ام خصلت بدم اینه که خیلی عصبی ام وانتظار دارم همه طبق فرمان من باشه

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

داداشم و همسرم اردیبهشتین خدایی ماهن ماااه

خودم شهریوریم جدی و مهربون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز