2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو خونه مامانت

698 بازدید | 18 پست

پریروز ظهر باهاش بحث کردم دیشب دوباره پشت گوشی بحثمون شد گفت برو خونه مامانت وسایلامو جمع کردم برد برسونتم یه شهر دیگس خونه مادرم دم در که رسیدم داییم زنگ زد گفت اول بیاین اینجا بعد برو خونه مادرت رفتیم آشتیمون دادن مثلا برگشتیم اما آشتی نکردیم و دیشب جدا خوابیدم.قبلا مث سگ میترسید از رفتنم از وقتی بچه دنیا اومده چندبار گفته برو خونه مامانت من به رو خودم نمیاوردم یا میگفتم تا وقتی زنتم نمیرم طلاقم بده میرم اونم میگفت خودت برو درخواست بده میام طلاقت میدم یا میگفت طلاق نمیدم همینطوری برو خلاصه که دیشب دیگه بلند شدم برم که برمگردوندن ولی واقعا دلم پیشش نیست و خیلی ناراحتم از اینکه گفت برو خونه مامانت و خودشم برد برسونتم حالم ازش بهم میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییت از کجا میدونست قهری

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

چه عوضی😑😑😑منم تو دعوا شوهرم ی بار بهم گفت بسلامت خوش اومدی خیلی دلم شکست توقع نداشتم همچین حرفی ازش بشنوم بعداز اون ماجراهم همیشه حس میکنم هیچ جای زندگیش نیستم با اینکه خیلی ابراز علاقه میکنه خیلی خوبه ولی بعداز اون حرفش ته دلم خالیه🥺🥺🥺🥺

ای کاش از اول حرف طلاق لعنتی رو وارد زندگیتون نمیکردین شاید باورت نشه به زبون آوردن این کلمه قبحش رو می‌ریزه و باعث سردی زنو شوهر میشه،زندگیتونو خراب نکنین الان که بچه دارین گذشت داشته باشین،توی زندگی همه پستی بلندی هست،زندگی میدون جنگ نیست که همش تلخی باشه وقتی تفاهم و گذشت نیست نباید بچه وارد زندگی شه ،بچه کمترین حقش اینه زندگی بدون استرس داشته باشه و پدرو مادرو باهم کنار هم داشته باشه

عزیزم زندگی بعد از بچه دچار چالش میشه هر دونفر تا بخوان با حضور نفر سوم کنار بیان با مسئولیت های جدی ...

بچم اصلا اذیتی نداره که لازم باشه خودمون وقف بدیم باهاش خیلی خوبه چهارماه و نیم

از بس از این جمله استفاده کردی و تهدیدش کردی  واسش عادی شده حالا خودش میگه برو

من بعد بچه اصلا نگفتم خیلی خیلی خیلی هم باهاش کنار میام از کنار اومدن و آروم شدن زیاد من اینجوری پرو شده